Dressyrkurs - programridning

KURSLEDARE:
TID:
Sönd 18/8 kl. 9.00-15.00 (dag 1)
Sönd 8/9 efter sista start på klubbdressyren
VAD:
Vad är det man ska visa upp för domaren som bedömer dressyrritten? Vad är det som domaren titta på i första hand. Hur ska man tänka? Kursen vänder sig främst till dig som ska tävla dressyr. Det går också bra att delta på kursen "till fots" dvs att du inte rider.
Prel. tidsprogram:
kl. 9.00 Samling - därefter ett gemensamt dressyrpass ev uppdelat på fler grupper
kl. 11.30 ca Lunch och teoretisk pass
därefter Programridning med skriftligt omdöme samt muntlig genomgång med "Nonne"

ANSV:
Leila Bull, tel 070-582 04 22
ANMÄLAN:
Skicka SMS till Leila Bull. Ange även om du är allergisk mot något.
Betalning kan ske på plats kontant alt. per faktura - ange vid anmälan.

PRIS:
250 kr avsuttet delt. inkl. lunch och fika (350 kr icke medlemmar)
950 kr (750 kr licensierade ryttare för Rk N-e Ryttare, 1 200 kr icke medlemmar)