Öppet hus med Hästloppis Sönd 15/9 kl. 13-15

Ridklubben Norrtälje Ryttare, som driver Vigelsjö Ridskola, välkomnar dig att stifta bekantskap med verksamheten på Ridskolan i Norrtälje. Du får träffa våra ridlärare, ridskolehästar och elever. Passa även på att inhandla hästprylar på vår årliga Hästloppis.

Tidsprogram 15/9

kl. 13-13.40       Ridskolans ridlärare tillsammans med ridskolans hästar och elever
                           visar upp hur ridlektioner går till
Ridhuset           - barnlektion med ridärare Sandra Nicolin
Paddocken       - ungd.grupp med ridlärare Anna Larsson
Utebanan         - hopplektion med ridlärare Leila Bull

kl. 14-15              Ponnyridning och prova-på för vuxna
Ridhuset           - Prova-på ridning för vuxna
Paddocken       - Ponnyridning för barn

kl. 14-15              Prova på att borsta en ponny/häst
Uteboxarna      - Våra duktiga stallvärdar hjälper dig som
                            vill prova på att borsta en häst.
                           Du kanske till och med vågar kratsa hovarna…

Hästloppis kl. 13-15
Anmäl dig när du kommer, samma dag, i KaffeSpiltan (i klubbstugan).
Du är välkommen att plocka fram dina saker redan från kl. 12.00.
Parkera på anvisad plats mot en avgift på 100 kr.

Info till dig som rider på Vigelsjö Ridskola

I september (v. 38) kommer vi att ha en "medlemsvecka" på ridskolan. Vi inleder medlemsveckan redan på söndagen innan (15/9 kl. 13-15) med "Öppet hus – med Hästloppis".
Det kanske är dags för mamma eller pappa att prova, eller bästa kompisen, lillasyster eller lillebror, kusinen eller... ja du bestämmer helt själv vem du tycker gjort sig förtjänt av att få prova på. Om du inte vill ge bort din ridning går det självklart bra att du rider själv – det är helt upp till dig.
Tanken med medlemsveckan är att du som ridande medlem ska ge bort din ridlektion till den du önskar skulle vilja prova på att rida på våra trevliga ridskolehästar. Det innebär samtidigt att ridlektionen ser lite annorlunda ut under ridpasset (v. 38). Lektionsupplägget kommer utgå från vilka det är som kommer och rider.