Medlemsvecka 16-21/9

Info till dig som rider på Vigelsjö Ridskola

I september (v. 38) kommer vi att ha en "medlemsvecka" på ridskolan. Vi inleder medlemsveckan redan på söndagen innan (15/9 kl. 13-15) med "Öppet hus – med Hästloppis".
Det kanske är dags för mamma eller pappa att prova, eller bästa kompisen, lillasyster eller lillebror, kusinen eller... ja du bestämmer helt själv vem du tycker gjort sig förtjänt av att få prova på. Om du inte vill ge bort din ridning går det självklart bra att du rider själv – det är helt upp till dig.
Tanken med medlemsveckan är att du som ridande medlem ska ge bort din ridlektion till den du önskar skulle vilja prova på att rida på våra trevliga ridskolehästar. Det innebär samtidigt att ridlektionen ser lite annorlunda ut under ridpasset (v. 38). Lektionsupplägget kommer utgå från vilka det är som kommer och rider.