Öppet Hus med Hästloppis

Välkommen ner till Vigelsjö Ridskola för att lära känna oss och vår verksamhet. Passa även på att införskaffa lite nya hästprylar. Kom och träffa våra fantastiska ridskolehästar och prova på att borsta en häst, titta in i sadelkammaren tillsammans med våra duktiga stallvärdar. Du kan även provrida en sväng i ridhuset. Våra ridlärare kommer ha ridlektioner där du kan se hur det går till på en ridlektion på olika nivåer.

På programmet

I stallet               Prova på att borsta en häst tillsammans med våra duktiga stallvärdar

I klubbstugan     ”Kaffespiltan” slår upp sina dörrar och där kan du köpa hembakat fika, kaffe och saft. Här presenterar Ridklubben Norrtälje Ryttare som driver Vigelsjö Ridskola och du hittar även information om ridskolan – vi tar emot anmälningar till gruppridning och övriga aktiviteter som arrangeras.

I ridhuset och på utebanorna Ridskolans ridlärare Leila Bull, Anna Larsson, Sandra Nicolin visar upp hur en ridlektion går till på olika nivåer.

13.30                 Titta på hur en ridlektion går till
      14.15                  Prova på-ridning i ridhuset för barn och vuxna

Hästloppis kl. 13-15 På ridskolans område kommer vi ha försäljningsbord med hästprylar och annat smått och gott. Passa på att fynda inför hösten.

Till dig som vill sälja dina saker på hästloppisen;
Du får parkera din bil på anvisad plats. Anmäl i klubbstugan när du kommer.
Pris: 50 kr Kom ihåg att du måste ha med dig eget bord att lägga dina saker på.

Ridklubben Norrtälje Ryttares medlemmar, personal och hästar
hälsar dig och din familj hjärtligt välkommen!