Klubbdressyr med 43 starter!

Hela 43 starter har vi fått in till sista klubbdressyren för terminen! Vad roligt! Startlistan ligger uppe men tänk på att ändringar kan ske med strukningar och efteranmälningar. Ladda ner startlistan här till höger.

Vi vet att ni som tävlar gärna vill ha starttider men pga att det är så otroligt olika från gång till gång då det ständigt sker förseningar, programmen kan bli längre eller kortare av olika anledningar och att vår domare faktiskt inte kan sitta och döma allt efter varandra, hoppas vi att ni har överseende med detta. Domaren hoppas på minst 9/ekipage i timmen. Hoppas alla hinner rida fram och se till att vara i god tid i collecting-ring nere på banan för att undvika förseningar.

Det kommer bli en toppen dag! Vi hoppas att alla kommer ha roligt och inte glömmer bort att vi har stora tävlingar under sommaren och när höstterminen sätter igång igen är det Klubbmästerskap!

Vi ses på söndag! Lycka till!