Tävla för Rnr

Har du löst tävlingslicens för Ridklubben Norrtälje Ryttare? Är du ute och representerar klubben på tävlingar med egen häst? Häng med och rid, fika och boosta RNR-teamkänslan!
Ridhuset på Vigelsjö är ju, som det ska vara!, oftast upptaget för ridskolan och lektionsverksamheten, så vi har bokat ridhustid i lite andra ridhus nu under vintersäsongen för att rida tillsammans och ladda för kommande tävlingstermin. Längre fram i vår är planen att ses på utebanorna/i ridhuset på Vigelsjö när det finns plats. Om du har löst tävlingslicens för RNR och är intresserad av att vara med, gå med i facebookgruppen Träningar – Ridklubben Norrtälje Ryttare, där finns uppdaterad information om var och när vi ses! Är du medlem och vill komma och "bara" fika och titta så är du också hjärtligt välkommen - får vi ihop bästa hejarklacken som hejar fram RNR-lagen i vårens allsvenskatävlingar? Klicka här för mer information!