TÄVLINGAR I HELGEN 13-14 MAJ

En helg fylld av aktivitet på anläggningen! Hopptävling för stora hästar på lördagen, och hopptävling för ponnyer på söndagen. FANTASTISKA funktionärer som vanligt – vilket underbart samarbete och härlig positiv klubbanda!!! Ridskolehästarna tyckte det var spännande och annorlunda med så mycket besök och liv och rörelse, de fick gå i andra hagar än vanligt, och deras tidsschema var inte som en vanlig helg. Men det tog de så klart med ro!

TACK till våra fina gästande ekipage, och till våra egna duktiga hemmaekipage – ni har alla verkligen bjudit på fin ridning och hästglädje! Banbyggare Lotta Ljungman, överdomare Rolf Asker och hoppdomare samt speaker Bo Kjellgren ska också ha stora varma tack naturligtvis!

Och sist men verkligen inte minst tack till våra sponsorer för allt stöd! ICA Kvantum Flygfyren, Lättviktsmotor, Anjous Potatis&Grönsaker, Hemrik, Lions, Stall SE Linda Eriksson och Nifsta Gård, Equestrian Events, Norrtelje Tidning, Norrtelje Teknik- och Naturbruksgymnasium.