TAck för vårterminen och välkommen tillbaka till höstterminen

Hallå allihop – här kommer några ord från ridskolechefen inför sommarlovet. Först vill jag tacka för en trevlig vårtermin med många roliga ridlektioner, tävlingar, kurser, privatlektioner, snack i stallgången, och inte att förglömma funktionärssöndagar, och massor av annat kul. Det har blivit mycket skratt och kanske någon tår här och var, men vi har haft kul tillsammans!

Nu är som sagt terminen snart slut och på ridskolan möblerar vi om i schemat för att ta emot alla er som anmält er till ridläger i sommar. Det finns fortfarande några platser kvar! Hör av er till kansliet så hjälper vi till att hitta det läger som passar just dig.

Höstterminens gruppridning startar igen lörd den 12 augusti med nya medarbetare
Hela höstens program med tider för ridgrupper och andra kurser kommer att finnas på hemsidan – klart för att anmäla sig till – efter midsommar. Det kommer att bli väldigt mycket kul i höst!

Till hösten kommer du att träffa mig, Leila Bull, och Sandra Nicolin precis som vanligt. I stallet kommer även Bea Ahlström, Lotta Löfquist och Linda Åsbom att arbeta. Dessutom har vår personalgrupp förstärkts med tre nya medarbetare. Vi har ju under året har haft tjänster utlysta på ridskolan, och nu har vi hittat rätt personer till dessa. Låt mig därför få presentera några nya, men ändå bekanta, ansikten.

Elettra Sonedotter (f.d Tottie)
Elettra har under vårterminen hoppat in på lördagarna, och har nu alltså fått en fast tjänst här på ridskolan. Elettra kommer att vara ridskolans kontaktperson på kansliet från och med nu i juni, och till hösten kommer hennes abonnemangsgrupper ligga på onsdagar, torsdagar, fredagar och lördagar. Elettra kommer också att ha ridlektioner på sommarens ridläger. Du kan redan nu nå Elettra på kontoret genom att maila till ridskolan@ridklubbennorrtaljeryttare.se eller på telefon 070-781 69 10 på telefontiden.

Sommartid på kansliet:
v. 24 må 12/6 - fr 16/6 kl. 18.00-19.00
v. 25-27 må -to kl. 17.30-18.30
v. 28-29 kansliet sem.stängt
v. 30-32 må-to kl. 17.30-18.30
v. 33 (och hela höstterminen) ti-fr kl. 14.00-15.00

Louise Welin
Louise har praktiserat hos oss på ridskolan nu under våren, och kommer från och med vecka 34 starta upp vårt nya fritidsgårdsprojekt som sätter igång i höst. Det betyder att man kan komma och hänga i stallet med Louise tisdag till fredag från kl. 14.00, samt på lördagar. Mer om stallfritidsgården kommer på hemsidan inför höstterminens start.

Sara Forsberg
Vi är även klara med rekryteringen av hästansvarig ridlärare – Sara Forsberg startar hos oss i augusti. Sara har tidigare arbetat här på ridskolan innan hon blev ridskolechef på Rimbo ridskola, men har nu som sagt ”kommit hem igen” till Ridklubben Norrtälje Ryttare och Vigelsjö Ridskola! Sara är hippolog och C-tränare i hoppning, och kommer till hösten förutom att utbilda och ansvara för ridskolans hästar, även ha ridlektioner. Sara kommer ha grupper främst på måndags- och torsdagskvällar men även grupper dagtid under veckorna.

Några datum att komma ihåg
Må      12/6       Vårterminens sista lektion
Fr         16/6       Minidagläger 1 – Platser kvar