TISDAG 22 AUGUSTI - PREMIÄR FÖR FRITIDSGÅRDEN DILBA!

På tisdag 22/8 slår vi upp dörrarna till Fritidsgården Dilba på Vigelsjö Ridskola.

Vår fritidsledare Louise Welin väntar på dig som är 9 år eller äldre och som är (eller vill bli) medlem i Ridklubben Norrtälje Ryttare. Detta är en öppen fritidsgård med verksamhet hela höstterminen som du kan komma och gå till hur du vill tisdag till fredag varje vecka.

14.30-15.00 Häng i klubbstugan
Samling och du har möjlighet att köpa ”Mellis” i vår kafeteria ”KaffeSpiltan”.
15.00-16.00 Stalltimmen
Här är vi ute i stallet och du kan vara ”dagskötare” på någon av ridskolans fina hästar.
16.00-17.30 Dilbas timme
Vi gör olika saker som att lära sig mer om hästar tillsammans med Vigelsjö Ridskolas shetlandsponny Dilba. Det kan också vara aktiviteter som att baka, pyssel i stallet och olika lekar.

Louise finns tillgänglig för barnen tisdag till torsdag. På fredagarna finns hon också där men mer i bakgrunden, då att tanken är att de äldre barnen kan få ta hand om de yngre och träna på att vara ledare för andra (ungdomarnas ledarskola!).

Välkomna!