SPONSRINGSAVTAL MED GRANNGÅRDEN!

Ridklubben Norrtälje Ryttare har fått en ny sponsor – Granngården Norrtälje! Vi har tecknat ett avtal om sponsring till tävlingar, både våra ”stora” tävlingar och våra klubbtävlingar, med fina priser. Vi är så stolta och glada att ha blivit utvalda av Granngården Norrtälje som samarbetspartner – vi ser fram emot ett långt och givande samarbete!

Ridklubben Norrtälje Ryttare och Granngården Norrtälje har också tecknat ett föreningsavtal. Det innebär att alla medlemmar kan bidra till klubben utan egen kostnad:

När du handlar på Granngården Norrtälje uppger du i kassan att du är medlem i Ridklubben Norrtälje Ryttare, så ger Granngården motsvarande 2% av ditt inköp som bonus till klubben! Om du själv är medlem i Granngårdens kundklubb får du så klart din medlemsbonus som vanligt på dina inköp.