MEDLEMSENKÄT 2017/2018

Idag 18 november har vi börjat skicka ut årets enkäter om verksamheten! Frågan om att svara på enkäten kommer att nå alla medlemmar, ridlägerdeltagare och de som valt att prenumerera på klubbens nyhetsbrev.

Syftet med enkäten är att fånga upp vad som fungerar bra och vad som fungerar mindre bra i klubben och på ridskolan - hur kan vi bli bättre?

Om du får enkäten och inte vill svara kan du helt bortse från mailet - inga påminnelser kommer att skickas ut.

Om du vill svara på enkäten och inte fått någon länk senast i början på nästa vecka så kan du höra av dig till kansliet på ridskolan@ridklubbennorrtaljeryttare.se så skickar vi!

Enkäten är helt anonym och tar 5-10 minuter att svara på, stort tack på förhand för din medverkan!