FRITIDSGÅRDEN

I augusti 2017 slog vi första gången upp dörrarna för vår fritidsgård - Fritidsgården Dilba!

Vår fritidsledare Louise Welin är den du i första hand möter på fritidsgården, och naturligtvis också våra övriga instruktörer och häst-/stallskötare.

Fritidsgården är ingen "inskriven verksamhet", utan alla som är medlemmar i Ridklubben Norrtälje Ryttare är välkomna. Fritidsgården är gratis.

Läs mer om fritidsgården här!

Foto: Rebecka Herbring

STALLVÄRDAR

Det år du börjar i 6:an, det vill säga det år du fyller 12 år, kan du få prova på att vara stallvärd. Det innebär att du på lördagar och söndagar får vara med i stallet och ta lite extra ansvar tillsammans med personalen som jobbar i stallet.

STALLVÄRDSBLOGGEN

Här kommer vi att få lite rapporter från våra stallvärdar om livet i stallet!

FÖRSLAGSLÅDAN!

JOSEFINS BLOGG

Här delarJosefin Persson med sig av tankar, händelser och upplevelser från sin vardag med hästarna på ridgymnasiet i Sigtuna.

Josefin är en av klubbens duktiga tävlingsryttare, och vi kan gissa att bloggen kommer handla lite om tävling också!

Klicka här för att komma till Josefins bloggsida!

PONNYRYTTARNA BLOGGAR

Här kan du läsa lite rapporter från vardagen med träningar, funderingar, planering och annat från några av våra duktiga ponnyryttare.

Klicka här för att komma till ponnyryttarnas bloggsida!

UNGDOMSSEKTIONENS STYRELSE

Ungdomssektionens representant i RNRs styrelse är Carola Wiklund.

UNGDOMSLEDARUTBILDNINGAR

Ridsportförbundet ordnar ett antal utbildningar för ungdomar - här kan du läsa mer om

Om du är intresserad av dessa utbildningar kontakta Leila eller någon i styrelsen (se flik Ridklubben/Styrelsen). För att delta krävs att klubben godkänner deltagande.