FRITIDSGÅRDEN DILBA
på Vigelsjö Ridskola

Fritidsgården Dilba på Vigelsjö Ridskola är en öppen fritidsgård med verksamhet hela höstterminen, som du kan komma och gå till hur du vill tisdag till fredag varje vecka.

Vi kallar vår fritidsgård för Fritidsgården Dilba - döpt efter ridklubbens shetlandsponny Dilba!

Vår fritidsledare Louise Welin väntar på dig som är 9 år eller äldre och som är (eller vill bli) medlem i Ridklubben Norrtälje Ryttare (här kan du bli medlem, om du inte redan är det).

Klicka på bilden för att förstora!

Vad gör vi just nu på fritidsgården?
Lekridbanan växer fram, och på höstlovet gör vi käpphästar! Läs mer i Höstlovsprogrammet!

Klicka på bilden för att förstora!

Louise finns tillgänglig för barnen tisdag till torsdag. På fredagarna finns hon också där men mer i bakgrunden, då att tanken är att de äldre barnen kan få ta hand om de yngre och träna på att vara ledare för andra (ungdomarnas ledarskola!).

14.30-15.00 Häng i klubbstugan
Samling och du har möjlighet att köpa ”Mellis” i vår kafeteria ”KaffeSpiltan”.

15.00-16.00 Stalltimmen
Här är vi ute i stallet och du kan vara ”dagskötare” på någon av ridskolans fina hästar.

16.00-17.30 Dilbas timme
Vi gör olika saker som att lära sig mer om hästar tillsammans med Vigelsjö Ridskolas shetlandsponny Dilba. Det kan också vara aktiviteter som att baka, pyssel i stallet och olika lekar.

Fritidsgården Dilba på Vigelsjö Ridskola finns även på Facebook. Där kommer vi att berätta lite mer om vilka aktiviteter som kommer att genomföras under veckan.

Välkomna!