hitta hit

Vigelsjö Gård
761 52 Norrtälje

E18 FRÅN STOCKHOLMSHÅLLET

Vid infarten till Norrtälje (Campus Roslagen, Biltema med mera) håll svagt vänster i rondellen (tredje avfarten), väg 76 mot Gävle. Kör sedan rakt fram genom första rondellen. I andra rondellen sväng höger mot Vätö/Norrtälje C. I nästa rondell sväng höger mot Norrtälje C. Efter cirka 300 meter sväng höger, skyltat Camping, Ridklubb, Vigelsjö Gård. Kör till slutet av vägen, sväng vänster ner efter Lommarskolan.

VÄG 76 NORRIFRÅN

Vid infarten till Norrtälje, sväng vänster i rondellen mot Vätö/Norrtälje C. I nästa rondell sväng höger mot Norrtälje C. Efter cirka 300 meter sväng höger, skyltat Camping, Ridklubb, Vigelsjö Gård. Kör till slutet av vägen, sväng vänster ner efter Lommarskolan.

VIA STOCKHOLMSVÄGEN GENOM NORRTÄLJE

Kör genom Norrtälje på Stockholmsvägen. Vid korsning (trafikljus) sväng vänster mot väg 76 Gävle. Efter cirka 800 meter sväng vänster, skyltat Camping, Ridklubb, Vigelsjö Gård. Kör till slutet av vägen, sväng vänster ner efter Lommarskolan.

GPS
WGS84: N 59° 45.6547', E 18° 40.321'