Under höstlovet har ridskolans grupper teorivecka. Det innebär att ridskolans elever har ett helt smörgåsbord av aktiviteter att välja från under vecka 44. Klicka här för att läsa mer om och boka höstlovets aktiviteter hos oss!

Dessutom är många av kurserna och aktiviteterna öppna för alla klubbens medlemmar att anmäla sig till. En del aktiviteter är även öppna för dig som inte är medlem i Ridklubben Norrtälje Ryttare.

Välkomna till höstlovets teorivecka hos oss på Vigelsjö Ridskola!

Klubbmästerskapet i dressyr 2017 avgjordes den 15 oktober. Grattis klubbmästare, tack för fina ritter alla deltagare, och stort tack till våra duktiga funktionärer!

Klubbmästare ridskoleekipage: Matilda Nygren - Blackmoore Girl
Klubbmästare övriga ekipage junior: Agnes Frejd - Stenbroåsens Carlos
Klubbmästare övriga ekipage senior: Karin Andersson - Isadora

Ridklubben Norrtälje Ryttare har fått en ny sponsor – Granngården Norrtälje! Vi har tecknat ett avtal om sponsring till tävlingar, både våra ”stora” tävlingar och våra klubbtävlingar, med fina priser. Vi är så stolta och glada att ha blivit utvalda av Granngården Norrtälje som samarbetspartner – vi ser fram emot ett långt och givande samarbete!

Ridklubben Norrtälje Ryttare och Granngården Norrtälje har också tecknat ett föreningsavtal. Det innebär att alla medlemmar kan bidra till klubben utan egen kostnad:

När du handlar på Granngården Norrtälje uppger du i kassan att du är medlem i Ridklubben Norrtälje Ryttare, så ger Granngården motsvarande 2% av ditt inköp som bonus till klubben! Om du själv är medlem i Granngårdens kundklubb får du så klart din medlemsbonus som vanligt på dina inköp.

En regnig och ruskig dag, med en del funkisbortfall till råga på allt, men med glatt humör löser man allt!

Blåbärshoppning med stora och små ryttare och hästar/ponnier, pay and jump med starter 10-110 cm, och så klubbmästerskap i hoppning som avslutning! Klubben med bredd, kan vi ju bara konstatera :-)

Härligt att se alla idag, och grattis alla klubbmästerskapspristagare och deltagare, väl ridet, väl kämpat!

söndag med sandra

Söndag med Sandra har äntligen satt igång för er juniorer som rider på Vigelsjö Ridskola höstterminen 2017.

Söndag med Sandra vänder sig till er som vill prova på hur det är att ha en egen häst för en dag. Ridning i grupp och stalltjänst där du tar hand om din (för dagen) hästs box och utrusning. För mer information om Söndag med Sandra, klicka här.

NYHETSBREV SEPTEMBER 2017

Nyhetsbrevet för september skickas också ut per mail nu i dagarna!

Våra duktiga lag i ponnyallsvenskan division 2 rider sin andra omgång till helgen 23-24 september, hoppningen på lördagen hos Hufvudsta Ridklubb, och dressyren på söndagen hos Rastaborgs Ridklubb. Lycka till alla!

Nu finns det möjlighet att anmäla sig till höstens tillfällen för blåbärshoppning, lingondressyr och hallon-WE! Övningstävlingar med instruktör för elever på ridskolan - läs mer här, välkomna!

Första lunchridningen med sopplunch gick av stapeln i onsdags 6 september - kul! Vi kör varje onsdag hela höstterminen, 11.00. Välkomna! Anmäl här

De Senaste inläggen

Använder du facebook? Genom att gilla och följa vår rida Ridklubben Norrtälje Ryttare kan du lättare se till att inte missa viktigt och rolig information från klubben och ridskolan.