RESTPLATSER

Från och med oktober kommer vi att erbjuda restplatser som du köper per månad. Perfekt om du vill prova på att rida i grupp, eller om du under en månad vill rida extra! All information om hur det fungerar och vilka platser som finns i oktober hittar du här på hemsidan. Välkommen!

I helgen avgjordes Distriktsmästerskapen i Käpphäst på Berga Naturbruksgymnasium - vi hade naturligtvis ett starkt lag med! På Facbooksidan Fritidsgården Dilba kan du också se filmer från ritterna. Härligt jobbat tjejer!!! https://www.facebook.com/groups/1553716394708768/

Arbetet med att byta ut delar av sargen i ridhuset går framåt med full fart, och fint blir det också!

SKÅP I KLUBBSTUGAN

Ny termin! Om du har ett skåp i klubbstugan som du vill behålla är det dags att betala in skåpshyran (du kan swisha till 123 034 58 01, skriv namn och skåpsnummer, hyran är 200 kronor för en termin)! Om du inte ska behålla ditt skåp behöver du tömma det och lämna tillbaka nyckeln till kansliet senast 6 september. Alla obetalda skåp töms den 6 september.

Nu har nyhetsbrev augusti 2018 mailats ut. Du kan också läsa det här på hemsidan.

BÄST NÄR DET GÄLLER

Så fint genomförda tävlingar i helgen! Vädret var med oss till största del, funktionärer slöt upp vartefter och glänste som vanligt, ekipagen som tävlade red tjusigt, och Li hade bakat och fixat till KaffeSpiltan till stor glädje för oss alla :-) Hemmaekipagen visade upp sin allra bästa sida och rosetter bärgades hem, och om det inte blev rosett så gavs det en mycket god match till övriga medtävlande. Ett par debutantekipage hade vi också, som jag gissar att vi kommer se mycket mer av snart. Klubben hade också ekipage ute och tävlade på andra platser med den äran Ja, vad annat än "bäst" kan beskriva helgen!

Lördag 25 augusti och söndag 26 augusti kör vi - dressyrtävling för hela slanten! På lördagen får vi se storhästar i tre olika dressyrklasser, och på söndagen är det dags för ponnyerna i fyra olika dressyrklasser. KaffeSpiltan är öppen, kom och fika och titta på fina dressyrekipage!

TACK LIONS!

Tack helt fantastiska Lions Club Norrtälje som sponsrat med ett jättefint bidrag att hjälpa oss med ökade foderkostnader i samband med den torra sommaren och påföljande foderkris i Sverige! Det är så fantastiskt att få ha så nära, lokala, lyhörda och engagerade samarbetspartners som vet vad som behövs och när - TACK!

Här finns våra sponsorer

Vi ser fram emot en jättespännande hösttermin! Förutom våra abonnemangsgrupper måndag-söndag, kommer vi bland annat att ha blåbärshoppningar, lingondressyrer och hallon-WE, barnridning, kurser med Lotta Månsson, privatlektioner - och så har vi några nyheter för terminen också:

Du hittar schemat för abonnemangslektionerna här, och under Kurser&Aktiviteter hittar du information och anmälan för övriga aktiviteter. Om du vill se en översikt över helgaktiviteterna så kan du klicka här.

Vi ser fram emot en ny händelserik, utvecklande och rolig termin på ridskolan - välkomna!

De Senaste inläggen

Använder du facebook? Genom att gilla och följa vår rida Ridklubben Norrtälje Ryttare kan du lättare se till att inte missa viktigt och rolig information från klubben och ridskolan.