Under veckan har flera av ridskolans hästar blivit sjuka. Prover är skickade till SVA (Statens Veterinärmedicinska Anstalt), och vi inväntar svar på vad det kan vara. Vi befarar att det kan vara någon form av virus.

Vi jobbar på att de sjuka hästarna snabbt ska kunna tillfriskna, och för att inte belasta de friska hästarna innebär detta att ridskolans grupper kommer att ha avsuttna grupplektioner terminen ut (dvs till nästa fredag 22/12).

Imorgon fredag 15/12 efter lunch kommer vi att på vår facebooksida ”Vigelsjö Ridskola - På gång” samt på hemsidan under fliken ”Ridskolan/Terminsplanering” att lägga ut ett översiktligt schema på vad som gäller för respektive grupp.

Kom ihåg att vara noga med hygien - framför allt om du rider på fler ställen än här på ridskolan.

Så fort vi fått reda på analyssvar kommer vi att komma med mer information.

Den 14:e och 15:e december har vi ingen fritidsledare på plats, Louise är tillbaka vecka 51 igen!

Inte mindre än två ryttare från Ridklubben Norrtälje Ryttare har blivit antagna till Stockholms Läns Ridsportförbunds Satsning Unga Ryttare 2018 - jättegrattis till Josefin Persson och Matilda Örling!

Satsningen innebär ett program under hela 2018, där gruppen träffas ungefär en gång i månaden, med olika teman. Huvudteman är Personlig utveckling, Fysisk hälsa, Hästens bästa, Glädje och gemenskap.

Här kan du läsa mer på Stockholms Läns Ridsportförbunds hemsida.

Och här kan du följa Josefin och Matilda under året!

På fredag 8 december klockan 17 är det julpyntsdags!

Stallet har julpynt men om man vill så får man ta med eget. Varje person väljer en häst de vill fixa till, respektive är man fler på samma häst. Man får välja pynt och sen hjälper Elin och Sofia att sätta upp det med häftpistol

Fritidsgården gör julpynt på onsdag 6 december ca 16.00!

Varje dag öppnar vi en ny lucka i Friends snällkalender - du kan se lucköppningen på facebook i Fritidsgården DILBA-gruppen, och även här på hemsidan under Fritidsgården Dilba!

Vår fina fritidsgårdsponny Dilba är med under fredagens, lördagens och söndagen shownummer på Sweden International Horse Show.

Tyvärr tackade arrangörerna nej till henne för medverkan i dressyrküren och 160-hoppningen. Och då föreslog vi ändå att hon kunde krypa under alla hinderbommar!

Nu har vår fina Dilba kommit fram till Friends Arena och Sweden International Horse Show. Dilba kommer att vara med under hela veckan och delta på showerna!

SNART JULLOV!

Nu finns jullovsprogrammet uppe på hemsidan - läs mer här!

På jullovssidan kan du också rösta på årets ridskolehäst! Bästa motivering vinner ett pris!

Övningstävling i hoppning för dig som är elev på ridskolan och vill prova på att tävla

Söndagen 3 december, klockan 10.30 till 15.00

3 grupper med max 6 deltagare i varje grupp.
Du hoppar på den höjd som passar dig.

Klicka här för mer information om aktiviteten och om hur du anmäler dig.

De Senaste inläggen

Använder du facebook? Genom att gilla och följa vår rida Ridklubben Norrtälje Ryttare kan du lättare se till att inte missa viktigt och rolig information från klubben och ridskolan.