SponsRA RIDKLUBBEN NORRTÄLJE RYTTARE SOM PRIVATPERSON

Privatperson:
"Passiv sponsring" - Bonus till klubben och till dig själv vid inköp hos Granngården Norrtälje

Ridklubben Norrtälje Ryttare och Granngården Norrtälje har tecknat ett föreningsavtal. Det innebär att alla medlemmar kan bidra till klubben utan egen kostnad:

När du handlar på Granngården Norrtälje uppger du i kassan att du är medlem i Ridklubben Norrtälje Ryttare, så ger Granngården motsvarande 2% av ditt inköp som bonus till klubben!Om du själv är medlem i Granngårdens kundklubb får du så klart din medlemsbonus som vanligt på dina inköp.

"Passiv sponsring" - Gräsroten

Om du brukar spela på Lotto eller andra spel på Svenska Spel kan du ansluta Gräsroten till Ridklubben Norrtälje Ryttare.

Det är kostnadsfritt, och innebär att klubben samlar poäng, som sedan ligger till grund för sponsringspengar från Svenska Spel i oktober varje år.

Varje år får idrottsföreningar dela på 50 miljoner kronor!

"Passiv sponsring" - Sponsorhuset

Du kan även stödja Ridklubben Norrtälje Ryttare när du gör inköp i många butiker på nätet - handla genom Sponsorhuset, så spar du pengar till dig själv och sponsrar ridklubben på samma gång.

Privatperson:
Får det lov att vara en guldsko?

En guldsko kostar 500 kronor år 1, och 250 kronor per år följande år. Du får din sko och ditt namn uppsatt på ridhusväggen, var med och fyll hela väggen!