MEDLEMSKAP RIDKLUBBEN NORRTÄLJE RYTTARE

Ridklubben Norrtälje Ryttare är en ideell förening. Föreningen driver Vigelsjö Ridskola, samt arrangerar aktiviteter inom ridning och hästsport.

För att rida på abonnemang och med klippkort hos oss krävs det att du är medlem i Ridklubben Norrtälje Ryttare. Medlemskap krävs också för att delta i klubbtävlingar.

I medlemskapet ingår en olycksfallsförsäkring genom Svenska Ridsportförbundet! Försäkringen ligger i Folksam. Klicka på länken och läs mer om försäkringen, och hur du anmäler skada om olyckan skulle vara framme.

Alla är välkommna att lösa medlemskap i klubben oavsett ambition i ridning och hästkunskap. Använd formuläret här nedan för att bli medlem! Fyll i alla uppgifter i formuläret för dig och för de personer som medlemskapet ska gälla, för att kunna registrera in försäkringen. När du fyllt i formuläret kommer du till betalsidan för att betala in medlemsavgiften.

MEDLEMSAVGIFTER 2018

Junior 300 kronor per år
Senior 400 kronor per år
Familjemedlemskap 800 kronor per år (4 personer) - Fler i familjen? Tillkommer 50 kronor per år per ytterligare familjemedlem, dvs 5 i familjen = 850 kronor, 6 i familjen = 900 kronor och så vidare.

Vad får jag då för medlemsavgiften?
Medlemsavgiften är entrébiljetten till Ridklubben Norrtälje Ryttares och Vigelsjö Ridskolas smörgåsbord av aktiviteter!

Ridskoleelev

• För att rida på abonnemangsridning på Vigelsjö Ridskola är medlemskap i Ridklubben Norrtälje Ryttare obligatoriskt.
  • Du får tillgång till hela utbudet av aktiviteter på ridskolan, det vill säga du kan också anmäla dig till alla kurser, privatlektioner och aktiviteter som erbjuds. Du kan också delta i klubbtävlingar när du och din ridlärare tycker att det är dags.
  • Medlemskapet är också entrébiljetten till att kunna lösa tävlingslicens när man ska ge sig ut och tävla på större tävlingar (lokal tävling och högre).
  • Genom att vara medlem kan du också vara med på Fritidsgården Dilba, ridskolans fritidsgård för alla medlemmar från 9 år och uppåt.
  • Genom att vara medlem omfattas du av en olycksfallsförsäkring genom Svenska Ridsportförbundet. Det är en bra och väl täckande försäkring som ger skydd både under lektioner och aktiviteter, och du kan läsa mer om försäkringen på vår hemsida.

För dig som inte rider på abonnemang på ridskolan

• Du får tillgång till hela utbudet av aktiviteter på ridskolan, det vill säga du kan anmäla dig till alla kurser, privatlektioner och aktiviteter som erbjuds.
  • Medlemskapet är entrébiljetten till att kunna lösa tävlingslicens för dig som tävlar lokal tävling och högre.
  • Du kan delta i klubbtävlingar och i klubbmästerskap (under förutsättning att du inte löst tävlingslicens för annan klubb).
  • Genom att vara medlem omfattas du av en olycksfallsförsäkring genom Svenska Ridsportförbundet. Det är en bra och väl täckande försäkring, och du kan läsa mer om försäkringen hos Folksam här.
  • Namn på familjemedlemmar vid köp av familjemedlemskap

• Genom att fylla i och skicka in detta formulär godkänner jag att mina kontaktuppgifter lagras i Ridklubben Norrtälje Ryttares medlemsregister. Uppgifterna används för administration och kontakt rörande ridning och aktiviteter i Ridklubben Norrtälje Ryttare. Uppgifterna kommer inte att delas med någon utomstående part. Om jag vill ta bort mina uppgifter ur registret kontaktar jag kansliet.