BLÅBÄRSHOPPNING

HOS RIDKLUBBEN NORRTÄLJE RYTTARE
på Vigelsjö Ridskola 2018

TRÄNINGSTÄVLINGAR

Blåbärshoppning är till för dig som är medlem i klubben, och som vill lära dig hopptävlingens grunder.

Vi bygger bana och går banan tillsammans, och sedan rider vi fram och hoppar fram i grupp tillsammans med instruktör. Du väljer själv vilken höjd du vill hoppa när det blir dags för att hoppa hela banan.

I Blåbärshoppning får alla rosett.

Blåbärshoppning - träningstävling i hoppning för dig som är medlem i ridklubben, och vill lära dig om banhoppningens grunder och prova på att tävla. Blåbärshoppning är öppen även för medlemmar med egen häst.

Datum höstterminen:
9 september - banskiss och deltagarlista

2 grupper med max 6 deltagare i varje grupp.

Du hoppar på den höjd som passar dig.

Villkor: Bokning gäller vald dag och tid. Vid förhinder sker ingen återbetalning, men du kan överlåta bokad plats till någon annan.

Anmälan stänger klockan 20.00 på torsdagen samma vecka.

Banskiss och deltagarlista kommer upp här på hemsidan på lördagen samma vecka.

Så här går det till:

11.30 vi samlas för att bygga och gå banan tillsammans, därefter förbereder vi hästar för ridning dvs borstar, sadlar, tränsar.
12.30 grupp 1 rider (framridning och framhoppning gemensamt, hoppar tävlingsbanan individuellt)
13.30 grupp 2 rider (framridning och framhoppning gemensamt, hoppar tävlingsbanan individuellt)
14.30 avsutten avslutning med prisutdelning
15.00 borstning, slut för idag, tack för idag

Om du vill börja pyssla med din tilldelade häst innan samlingen, kan du komma redan från klockan 11.00!

Kunskapskrav:
Om du inte själv kan förbereda din häst för ridning, behöver du ha någon med dig som kan hjälpa dig.

Blåbärshoppning 181007

Blåbärshoppning 181111

Blåbärshoppning 181202

Finns i lager