Bli medlem

Ridklubben Norrtälje Ryttare är en ideell förening. Föreningen driver Vigelsjö Ridskola, samt arrangerar aktiviteter inom ridning och hästsport.

För att rida på abonnemang och med klippkort hos oss krävs det att du är medlem i Ridklubben Norrtälje Ryttare. Medlemskap krävs också för att delta i klubbtävlingar.

I medlemskapet ingår en olycksfallsförsäkring genom Svenska Ridsportförbundet! Från 1 januari 2017 ligger denna försäkring i Folksam. Klicka på länken och läs mer om försäkringen, och hur du anmäler skada om olyckan skulle vara framme.

Alla är välkommna att lösa medlemskap i klubben oavsett ambition i ridning och hästkunskap. Använd formuläret här intill för att bli medlem! Vi vill ha alla uppgifter i formuläret för dig och för de personer som medlemskapet ska gälla, för att kunna registrera in försäkringen.

Medlemsavgifter 2018
Junior 300 kronor per år
Senior 400 kronor per år
Familjemedlemskap 800 kronor per år (4 personer) - Fler i familjen? Tillkommer 50 kronor per år per ytterligare familjemedlem, dvs 5 i familjen = 850 kronor, 6 i familjen = 900 kronor och så vidare.

• Namn på familjemedlemmar vid köp av familjemedlemskap

• Genom att fylla i och skicka in detta formulär godkänner jag att mina kontaktuppgifter lagras i Ridklubben Norrtälje Ryttares medlemsregister. Uppgifterna används för administration och kontakt rörande ridning och aktiviteter i Ridklubben Norrtälje Ryttare. Uppgifterna kommer inte att delas med någon utomstående part. Om jag vill ta bort mina uppgifter ur registret kontaktar jag kansliet.