Kommande styrelsemöten

11-2017 - 14 december 2017

Årsmöte - vecka 7 alt. vecka 8 2018

Årsmöte 26 februari 2017

Tack för bra årsmöte alla som kom!

Vi hann mycket idag - delvis ny styrelse utsedd, avtackning av Anna, prisutdelning till klubbmästare och poängjaktsvinnare.

Tack för gott fika också!

Och STORT TACK till avgående styrelsemedlemmar, bra jobbat, och hoppas ni vill komma tillbaka snart!

Klubbmästare och Poängjaktsvinnare 2016!

STYRELSEN 2017

ERIKA ÖRLING
ORDFÖRANDE

Hej!
Tack för förtroendet! Ridklubben Norrtälje Ryttare är verkligen en fantastisk medlemsförening, och det är otroligt roligt att få vara del av styrelsen i en så aktiv, engagerad och driven klubb där så mycket kraft kommer från medlemmarna!

Jag är en ”inflyttad Norrtälje-bo”, och har bott i kommunen sedan 2011. När vi flyttade hit började båda mina barn att rida på Vigelsjö ridskola, och idag är vi ofta på ridskolan när det anordnas tävlingar och aktiviteter. Vi bor strax utanför Norrtälje tillsammans med våra ponnysar och ett par avelsston (på sommarhalvåret brukar det också bli några föl...). Själv hinner jag väldigt sällan rida, utan får mer ägna mig åt hästvård och mockning, men hästar är min passion! Till yrket är jag egenföretagare inom personalområdet (HR-konsult), och jobbar med personalfrågor. Man når mig på mail erika.orling@gmail.com.

MONICA MUTZELL
KASSÖR

CAROLA WIKLUND
VICE ORDFÖRANDE