Välkommen TILL VIGELSJÖ RIDSKOLA!

Vigelsjö Ridskola är en föreningsdriven ridskola i Ridklubben Norrtälje Ryttares regi, och är en plats för alla i alla åldrar.

Ridskolan har sitt säte bara ett stenkast från Norrtäljes innerkärna, och är Norrtäljes största fritidsgård - vi har öppet alla dagar i veckan för både barn och vuxna.

Vi har ridgrupper måndag till söndag, kurser, och andra aktiviteter. Dessutom arrangeras tävlingar i både hoppning, WE och dressyr, utöver det dagliga hästpysslet som alla medlemmar kan ta del av.

I stallet bor både ridskolehästar och inackorderade privathästar.

VÅR VISION

Vi på Ridklubben Norrtälje Ryttare och Vigelsjö Ridskola älskar hästar. Hos oss kan du träna och utvecklas i dressyr, hoppning, WE, CR, longering, körning, tomkörning, voltige, hästkunskap och allt annat som rör häst.

Vi står för
* god hästhållning
* god ungdomsverksamhet
* utveckling av ridsporten.

Ridklubben Norrtälje Ryttare och Vigelsjö Ridskola är en plats för alla möjligheter!

BÖRJA RIDA HOS OSS

Vigelsjö ridskola är till för alla, oavsett ålder och oberoende av vilken ambition du har med ditt hästintresse. Vill du träna och tävla, vill du hobbyrida, vill du fördjupa dig i någon speciell ridsportgren, vill du lära dig mer om hästar, vill du vara i stallet och umgås med hästarna? Vigelsjö Ridskola ska vara en plats för alla möjligheter.

Ridskolan har alla sorters hästar, från de små ponnysarna till de stora halvbloden.

Inom ridsporten finns många olika grenar - dressyr, hoppning, fälttävlan, polo, körning med fyrspann, trav, galopp, distansritt, voltige, Working Equitation, gymkhana, western, beridet bågskytte och mer. Bara för att förstå vad alla de olika grenarna har att erbjuda måste man kanske prova dem alla.

Att börja på ridskola är ett bra första steg!