AvbokNING OCH IGENRIDNING

Avboka ridlektion

Om du inte kan komma och rida på din lektion avbokar du den här.

Avbokning skall ske senast klockan 12.00 samma dag om elev rider på vardagar och senast klockan 18.00 dagen innan om elev rider på helg genom att fylla i och skicka in formuläret här nedan.

Det är bra för oss att veta vilka hästar som ska gå eller inte på lektionerna för att kunna anpassa dagarna på bästa sätt. Avboka i god tid när du vet att du inte kan komma!

BOKA IGENRIDNING

Om man missat en lektion på grund av sjukdom och har avbokat den i tid med formuläret nedan erbjuder vi möjlighet att rida igen den missade lektionen i mån av plats i Igenridningsgruppen (50 min).

När: Söndagar, jämna veckor
Tid: 10.00
Platser: 8 st.

Du kan rida igen din avbokade lektion under innevarande termin. Teorilektioner går inte att rida igen. Om du uteblir från din bokade igenridning är tillfället förbrukat.

Det är viktigt att du avbokar din bokade igenridning om du får förhinder då vi har många elever som vill rida igen!

Igenridningstillfällena gäller för alla ridskolans elever, oavsett ridgrupp.

Välkommen att rida igen!

AVBOKNING

• Ex. Hoppgruppen på torsdag kl. 18.00
  • Anledningen till avbokningen.
  • Om du har en ryttare som ersätter din avbokade plats skriver du namn och telefonnummer till denne här.
    (se villkor för ersättare nedan)

IGENRIDNING

För att vi ska kunna veta när igenridningsgruppen blir full behöver du välja ett datum och lägga i varukorgen.

När du lagt varan i korgen, går du till kassan och betalar. Priset är ju naturligtvis 0 kronor.

Varukorgen och kassan hittar du högst upp till vänster på hemsidan.

Datum för igenridning

DECEMBER

Söndag 3 december

Slut i lager

Söndag 17 december

Slut i lager

villkor för avbokning och igenridning

Utdrag ur Bestämmelser för abonnemangsverksamhet:

Vid förhinder har eleven möjlighet att insätta annan ryttare som har motsvarande kunskap i förhållade till gruppens nivå. Ersättande ryttare skall vara medlem i Ridklubben Norrtälje Ryttare under innevarande år. Ridklubben Norrtälje Ryttare äger rätt att neka föreslagen ersättare. Eleven skall meddela om ersättande ryttare via formulär på Ridklubben Norrtälje Ryttares hemsida senast klockan 12.00 samma dag om elev rider på vardagar och senast klockan 18.00 dagen innan om elev rider på helg.

Vid sjukdom skall eleven i första hand insätta annan ryttare enligt punkten 7 ovan eller avboka ridlektion senast klockan 12.00 samma dag om elev rider på vardagar och senast klockan 18.00 dagen innan om elev rider på helg. Lektion som ej avbokas enligt reglerna anses utnyttjad. Avbokning skall ske på Ridklubben Norrtälje Ryttares hemsida.

Om avbokning sker enligt punkt 8 ovan har elev möjlighet att boka igenridning. Igenridning erbjuds endast i mån av plats och kan endast nyttjas vid avbokning på grund av sjukdom. Ridskolan erbjuder igenridningslektioner kontinuerligt under terminen. Igenridning skall se samma termin. Igenridning bokas på Ridklubben Norrtälje Ryttares hemsida. Först till kvarn är det som gäller. Formen för igenridning är för närvarande under utredning, vilket kommer innebära förändringar under 2018. Vill du vara med och påverka? Kontakta kansliet via mail.