AvbokNING OCH IGENRIDNING

Avboka ridlektion

Om du inte kan komma och rida på din lektion avbokar du den här.

Avbokning skall ske senast klockan 12.00 samma dag om elev rider på vardagar, och senast klockan 18.00 dagen innan om elev rider på helg genom att fylla i och skicka in formuläret här nedan.

Det är bra för oss att veta vilka hästar som ska gå eller inte på lektionerna för att kunna anpassa dagarna på bästa sätt. Avboka i god tid när du vet att du inte kan komma!

Igenridning kan ske endast om du avbokat på grund av sjukdom (se härintill hur du bokar igenridning).

Om du vill kan du också ha någon annan medlem som rider istället för dig om du är frånvarande, se villkor nedan.

Om du avbokar på grund av annan anledning än sjukdom eller har en ersättare kan du inte boka igenridning för tillfället. Teorilektioner går inte att rida igen.

AVBOKNING

BOKA IGENRIDNING

Om man missat en lektion på grund av sjukdom och har avbokat den i tid med formuläret här till vänster erbjuder vi möjlighet att rida igen den missade lektionen i mån av plats i Igenridningsgruppen (50 min) varje fredag. Igenridningstillfällena gäller för alla ridskolans elever, oavsett ridgrupp.

När: Fredagar
Tid: 19.40-20.30
Platser: 8 st.

• Du kan rida igen din avbokade lektion inom 1 månad efter avbokat tillfälle (under månaden du avbokat, och månaden efter - exempelvis om avbokning 12 januari kan du rida igen fram till sista februari).
  • Teorilektioner går inte att rida igen.
  • Igenridning kan endast ske om du avbokat på grund av sjukdom.

Om du uteblir från din bokade igenridning är tillfället förbrukat. Om du bokat igenridning och uteblir från igenridningen kommer vi också fakturera 360 kronor för tillfället (detta då en uppbokad plats på igenridning innebär att ingen annan kan boka platsen, dvs föreningen har en ridlärare med en grupp som inte är full, trots att det finns efterfrågan på igenridning. Boka igenridning på ett datum som du vet att du kan komma! Och om något oförutsett inträffar - avboka din igenridning genom att maila kansliet).

Välkommen att rida igen! Tider och anmälan finner du nedan!

IGENRIDNING

För att vi ska kunna veta när igenridningsgruppen blir full behöver du boka plats genom att välja ett datum och lägga i varukorgen.

Varje igenridningsdatum har 8 platser, igenridning kan ske inom 1 månad (innevarande och nästkommande månad) från avbokat tillfälle, och i mån av plats.

Om du bokar igenridning och uteblir från igenridningstillfället utan att boka av det, kommer klubben fakturera 360 kronor för detta, se ovan.

När du lagt varan i korgen, går du till kassan och "betalar" (priset är ju naturligtvis 0 kronor). Varukorgen och kassan hittar du högst upp till vänster på hemsidan.

Anmälan till veckans igenridning stänger klockan 15.00 på torsdagen.

TIDER FÖR IGENRIDNING
AVBOKNINGAR GJORDA I MAJ OCH JUNI

Anmälan till veckans igenridning stänger klockan 15.00 på torsdagen.

Igenridning 180601 19.40-20.30

Igenridning 180608 19.40-20.30

Igenridning 180615 19.40-20.30

Finns i lager

villkor för avbokning och igenridning

Utdrag ur Bestämmelser för abonnemangsverksamhet:

Vid förhinder har eleven möjlighet att insätta annan ryttare som har motsvarande kunskap i förhållade till gruppens nivå. Ersättande ryttare skall vara medlem i Ridklubben Norrtälje Ryttare under innevarande år. Ridklubben Norrtälje Ryttare äger rätt att neka föreslagen ersättare. Eleven skall meddela om ersättande ryttare via formulär på Ridklubben Norrtälje Ryttares hemsida senast klockan 12.00 samma dag om elev rider på vardagar och senast klockan 18.00 dagen innan om elev rider på helg.

Vid förhinder skall eleven i första hand insätta annan ryttare enligt punkten 7 ovan eller avboka ridlektion senast klockan 12.00 samma dag om elev rider på vardagar och senast klockan 18.00 dagen innan om elev rider på helg. Lektion som ej avbokas enligt reglerna anses utnyttjad. Avbokning skall ske på Ridklubben Norrtälje Ryttares hemsida.

Om avbokning sker enligt punkt 8 ovan har elev möjlighet att boka igenridning. Igenridning erbjuds endast i mån av plats och kan endast nyttjas vid avbokning på grund av sjukdom. Ridskolan erbjuder igenridningslektioner kontinuerligt under terminen. Igenridning skall inom en månad från det avbokade tillfället (månaden då man avbokat och månaden efter). Igenridning bokas på Ridklubben Norrtälje Ryttares hemsida. Först till kvarn är det som gäller.

Bokad igenridning där man sedan uteblir från igenridningstillfället faktureras med 360 kronor.

Formen för igenridning är för närvarande under utredning, vilket kommer innebära förändringar under 2018. Vill du vara med och påverka? Kontakta kansliet via mail.