VÄLKOMMEN TILL VIGELSJÖ RIDSKOLA -
Ridklubben Norrtälje Ryttares ridskoleverksamhet

För att börja rida tar du kontakt med ridskolan genom att fylla i formuläret här nedan. Vi kontaktar sedan er om en möjlig plats i någon av ridgrupperna, med all information ni behöver för att komma ner och rida hos oss!

Vigelsjö Ridskola erbjuder ridlektion i ridhus, på utebana och i skog och mark. Förutom dressyr får eleverna även träna på markarbete och hoppningens grunder, Working Equitation, även voltige och körning kan stå på schemat. Till detta kommer hästkunskap i form av teorilektioner två gånger per termin. Vi erbjuder också helg- och lovaktiviteter, och så klart ridläger. Under Kurser och Aktiviteter kan man även boka privatlektioner.

Gruppridning sker läsårsvis, och vi delar upp terminsavgiften i månadsbetalning (förskottsbetalning). Under året är det 40 lektionstillfällen för varje grupp, och betalningen delas upp över 11 månader. Fakturorna skickas i första hand via e-mail.

Du kan boka upp dig i ordinarie grupp, i en träningsgrupp eller kombinera olika grupper enligt våra olika ridpaket.

För att rida på ridskolan behöver man vara medlem i Ridklubben Norrtälje Ryttare. I medlemskapet ingår en olycksfallsförsäkring genom Svenska Ridsportförbundet. Läs mer om medlemskap och försäkringen här.

Ta en titt på ridskolans olika ridgrupper och du får en översiktlig beskrivning av vad du kan förvänta dig som elev i ridskolans olika lektionsgrupper. För varje termin finns en övergripande planering för hela ridskolans verksamhet, och utifrån den gör ridläraren en individuell planering för varje ridgrupp.

Här hittar du de villkor som gäller för abonnemangsridningen.

JAG VILL BÖRJA RIDA - ANMÄLAN!

• Hit skickas fakturor och information
  • Det går att nämna flera. Om du redan vet en lektion du är intresserad av kan du skriva det här. Ex: "Träningsgrupp: dressyr" eller "Hoppgruppen på Torsdagar kl. 17".
  • Är det något ni undrar över eller vill att vi ska veta om er anmälan?
  • Genom att fylla i och skicka in detta formulär godkänner jag att mina kontaktuppgifter lagras i Ridklubben Norrtälje Ryttares medlemsregister. Uppgifterna används för administration och kontakt rörande ridning och aktiviteter i Ridklubben Norrtälje Ryttare. Uppgifterna kommer inte att delas med någon utomstående part. Om jag vill ta bort mina uppgifter ur registret kontaktar jag kansliet.