UPPSTALLADE HÄSTAR

Ridklubben Norrtälje Ryttare erbjuder inackorderingsmöjlighet för privathästar (läs mer här).

Nedan hittar du en presentation av de hästar som just nu står uppstallade hos oss!

BELAFONTE

Belafonte
Svenskt halvblod
Född 1 maj1994

e: Looping
u: Be Nice
eu: Napoleon

Ägare: Familjen Åsbom

En stor, lugn och mycket snäll gentleman! Helt trygg i alla situationer. Tycker om att gosa, pussas och mysa.  Har tävlat i dressyr, fram till maj 2015.

BUNAVORY LAD

Bunavory Lad
Irländsk import (irish sporthorse)
Född 1997

e: okänd
u: okänd
eu: okänd

Ägare: Julia Pettersson

Ladde som vi kallar honom är en otroligt lugn och snäll häst. Tidigare tävlad mycket i hoppning men arbetar nu väldigt varierat i de olika hästsportgrenarna. En bombsäker häst.

HANNA

Hanna
Korsning
Född 25 maj

e: okänd
u: okänd
eu: okänd

Ägare: Familjen Åsbom

Mer information kommer...

KILROY

Kilroy
New Forest
Född 5 maj 1996

e: Silverlea sunseeker rnf 116
u: Jess Amina
ue: Gondoljär RNF 99

Ägare: Yvonne Hedberg Sköld
Fodervärd: Familjen Fagerström

Kilroy är en pigg och glad kille. Han föredrar att ridas ut i skogen, men att träna dressyr kan också vara kul. Han är en cool och avslappnad häst som sällan blir rädd för något.

PANINA

Panina
Svenskt Halvblod
Född 18 maj 2001

e: Panasso 995
u: Pamina 04942498
ue: Master 850
Uppfödare: Fam. Andersson Hästabacka

Ägare: Monica Mützell

Panina har arbetat som ridskolehäst sedan 2012 och var länge stallets högsta häst på över 170 cm. Monica köpte Panina av ridklubben 2016. Panina är extremt kelig och älskar att bli borstad och kramad. Panina är främst en dressyrhäst som alltid gör sitt bästa även om pallen i ridhuset kan vara läskig ibland. Panina går ibland i verksamhetens som ridskolehäst.

PHILIPUS

Philipus
Svenskt halvblod
Född 24 april 2006

e: Figaro R
u: Blå Nunna
eu: Tolstoy

Ägare: Erika och Eva Sandgren

Phu, som han kallas, är en trevlig häst med stort hjärta. Han kommer från Ljusdal där han bott sen han föddes. Han är mest dressyrtränad och har varit med och tävlat lite i dressyrklasser.