LINGONDRESSYR

HOS RIDKLUBBEN NORRTÄLJE RYTTARE
på Vigelsjö Ridskola

ÖVNINGSTÄVLINGAR

För dig som är elev på ridskolan och vill prova på och tävla har vi regelbundet Lingondressyr, Blåbärshoppning och Hallon-WE.

På dessa tävlingar rider vi fram tillsammans i grupp, och en instruktör är med hela tiden. Om det är hoppning får du hjälp att hoppa fram.

När det är dags att rida banan eller programmet är alla deltagare med inne på banan. Vi lär av varandra!

I Lingondressyr, Blåbärshoppning och Hallon-WE får alla rosett.

Lingondressyr - övningstävling i dressyr (Lätt D:1 2011) (Lätt C:1 2015) för dig som är elev på ridskolan och vill prova på att tävla
15 oktober

Blåbärshoppning - övnings-tävling i hoppning för dig som är elev på ridskolan och vill prova på att tävla
8 oktober - banskiss

Hallon-WE - övningstävling i WE för dig som är elev på ridskolan och vill prova på att tävla
22 oktober

Blåbärshoppning - övningstävling i hoppning för dig som är elev på ridskolan och vill prova på att tävla

Datumen för blåbärshoppning 2017 har passerat. Nya datum kommer!

2 grupper med max 6 deltagare i varje grupp.

Du hoppar på den höjd som passar dig.

10.00 vi går banan tillsammans
10.30 borstar, sadlar, tränsar (grupp 1)
11.00 grupp 1 rider (framridning och framhoppning gemensamt, hoppar tävlingsbanan individuellt)
11.45 grupp 2 rider (framridning och framhoppning gemensamt, hoppar tävlingsbanan individuellt)
13.00 slut för idag, tack för idag

8 oktober

Lingondressyr - övningstävling i dressyr för dig som är elev på ridskolan och vill prova på att tävla

Datumen för lingondressyr 2017 har passerat. Nya datum kommer!

2 grupper med max 6 deltagare i varje grupp.

Vi rider Lätt D:1 2011 (grupp 1) och LC:1 2015 (grupp 2)

9.30 vi samlas och hämtar hästar från hagen
10.00 borstar, sadlar, tränsar (grupp 1)
10.30 grupp 1 rider (framridning och framhoppning gemensamt, hoppar tävlingsbanan individuellt)
11.30 grupp 2 rider (framridning och framhoppning gemensamt, hoppar tävlingsbanan individuellt)
13.00 slut för idag, tack för idag

15 oktober

22 oktober

2 grupper med max 6 deltagare per grupp.

Vi rider WE teknikbana (ej speed).

10.00 vi går banan tillsammans
10.30 borstar, sadlar, tränsar (grupp 1)
11.00 grupp 1 rider (framridning och hindergenomgång gemensamt, rider tävlingsbanan individuellt)
11.45 grupp 2 rider (framridning och hindergenomgång gemensamt, rider tävlingsbanan individuellt)
​​​​​​​13.00 slut för idag, tack för idag

1. anmälan och betalning

Hallon-WE 22/10

Pris:
Antal:
Finns i lager

2. formulär

NÄSTA STEG EFTER ÖVNINGSTÄVLINGARNA

Klubbdressyr, klubbhoppning, klubb-WE, tömkörning klubbtävling - när din ridlärare tycker att du är redo för nästa steg, kan du vara med på klubbtävling. Vid klubb-tävlingarna gör man själv iordning sin häst, håller reda på sin starttid, och tar själv hand om sin framridning/framhoppning. På klubbtävlingarna har vi clear round-klass eller pay-and-klass, samt tävlingsklasser.

Läs mer om klubbtävlingarna här!