Poängjakten

Poängjakten är en tävling för klubbens alla tävlingsekipage! Tävlingsekipage belönas efter ett bestämt poängsystem. Poängen räknas per ekipage, dvs häst/ponny tillsammans med ryttaren (dvs om du tävlat med flera olika hästar under året blir det flera olika poängjaktsresultat).

Poäng samlas på blåbär/lingon/hallon, klubbtävlingar och "externa" tävlingar (lokalt och uppåt).

Alla tävlar mot alla, det vill säga det spelar ingen roll om du är junior eller senior, tävlar ponny eller storhäst, egen häst eller ridskolehäst. Ridskoleekipagen har även en egen vinnarkategori för bästa ridskoeekipage, utöver kategorierna för total, dressyr, hoppning, WE och Flitig Lisa.

Hedersutmärkelser i Poängjakten
Prisutdelning av hedersutmärkelser i poängjakten sker på årsmötet i februari varje år. Där uppmärksammas:

• Totalsegrare - Ekipage med flest poäng, alla grenar sammanräknade (grenpoäng, ej Flitig Lisa inräknat)
  • Bästa Ridskoleekipage
  • Bästa Dressyrekipage
  • Bästa Hoppekipage
  • Bästa WE-ekipage
  • Flitiga Lisa - Ekipage med flest starter totalt under året oavsett resultat och gren

Regler 2018

Klicka på bilden för att förstora!

Vinnare 2017!

Matilda Örling
Totalvinnare Poängjakten 2017, samt vinnare Hoppning ponny, och vinnare Flitiga Lisa. Och Klubbmästare hoppning ponny privatekipage!

Vinnare 2016!

Klicka på bilden för att förstora.

Karin Andersson
Totalvinnare Poängjakten 2016, samt vinnare Dressyr senior och WE. Och Klubbmästare dressyr!