Tävla med oss

Tävla med Ridklubben Norrtälje Ryttare 2017!

Som tävlingsryttare för Ridklubben Norrtälje Ryttare kan du lösa ett årspaket för 2017 till priset 4 500 kronor!

I paketet ingår:

• 1 medlemskap i Ridklubben Norrtälje Ryttare 2017 (junior 300 kronor/senior 400 kronor)
  • 1 ryttares tävlingslicens för Ridklubben Norrtälje Ryttare 2017 (till och med 12 år 250 kronor/till och med 18 år 500 kronor/från och med 19 år 750 kronor)
  • 8 starter (4 tävlingar) på klubbtävling eller träningstävling RNR 2017
  • 4 gruppträningar inriktade på tävling (2 tillfällen vår, 2 tillfällen höst - specialarrangemang, dressyr/hoppning/WE beroende på deltagande ekipage) 2017
  • 2 valfria endagskurser i klubbens utbud under året 2017 (värde upp till 1 250 kronor)
  • 1 klubbjacka (se Klubbkläder under Om oss)
  • 1 biljett till vårt gemensamma besök på Sweden International Horse Show på Friends 2017 (dag och program meddelas när det närmar sig)

Som licensierad ryttare för Ridklubben Norrtälje Ryttare har du också 50% rabatt på startavgifterna på våra lokala/regionala hemmatävlingar (hoppning, dressyr, WE). Detta regleras direkt när du anmäler till dessa tävlingar via TDB.

1. Välj alternativ nedan (direkt betalning av paketet, eller delbetalning på 4 betalningar).

Om du väljer delbetalning betalar du 1 150 kronor nu, och blir sedan fakturerad 3 gånger
1 150 kronor (1 faktura per månad de följande 3 månaderna)

2. Skicka ett mail till tavlingar@ridklubbennorrtaljeryttare.se med ditt namn, adress, e-mailadress, telefonnummer och personnummer, samt uppgift om vilken storlek du önskar på jackan!

Tävlingsryttarpaket 2017

Pris:
4 500 kr
Antal:
Finns i lager

Tävlingsryttarpaket 2017 (delbetalningar) - Tävlingsryttarpaket 2017 (4 x 1 150 kr)

Pris:
1 150 kr
Antal:
Finns i lager

Lagryttare
För våra lagryttare i allsvenskan i hoppning och dressyr 2017 står klubben för startavgiften för laget, samt startavgift för lagekipagen både i förklass och i lagklass.

Poängjakt
Poängjakten pågår under hela året, och du samlar poäng för starter och placeringar. Du kan samla poäng i hoppning, Working Equitation, dressyr, fälttävlan och körning, på externa tävlingar och på våra klubbtävlingar. Poängställning redovisas på hemsidan. Den som har flest poäng när året är slut vinner ett fint pris. OBS! Endast en totalvinnare utses, du kan alltså samla ihop poäng oavsett gren och nivå! Läs mer här!