Hästar, hästar, hästar - sista helgen i aug.

Då kör vi ingång med höstens kalendarie!

På lördag finns ridklubben representerad på Hästens dag (31/8 kl 11-16) som kommer gå av stapeln på Toftinge Gård, Älmsta. Vi kommer att hålla i ponnyridning mellan kl. 12.30-15.00. Dessutom kommer en av våra tävlingsryttare, Caroline Aronsson, att rida en spegelritt tillsammans med en westernryttare på uppvisningen. Gå in på Hästriket Roslagens hemsida för mer info. www.hastriketroslagen.se

På söndag har Roslagens Ponnyavelsförening bokat anläggningen för sin 3-årstest och Kvalitetstävling för ponny. (Ridning som vanligt för söndagsgrupperna på em/kvällen). Vi kommer att ha KaffeSpiltan öppen i klubbstugan på söndag. Läs mer om söndagens utställning på deras hemsida www.rpaf.dinstudio.se

Senaste nyheter

Nyhetsarkiv

Länkar