Medlemsträff att köra hästtransport

Välkomna på medlemsträff på torsdag 13/3 kl 18.30- 20.00 i klubbstugan.
Tema: Att köra hästtransport!

2013 kom nya regler för att köra hästtransport och övriga släp (husvagn, båtvagn osv.) En helt ny körkortsklass kom till och totalvikt för BE begränsades.

Under kvällen kommer polisens trafikavdelning informera om det nya reglerna. Skärgårdens Trafikskola kommer och informerar om sina utbildningar för det olika körkortsklasserna och besvarar gärna dina frågor om körning med släp.

Per "Pelle" Elfving trafiklärare på Skärgårdens trafikskola kommer även hålla i en kort teorilektion för att du ska få mer koll på hur man läser av bilen och släpets registreringsbevis. Hur lagligt kör du egentligen?

Kostnad: Gratis för medlemmar (60:- icke medlemmar)
Anmälan: Här på hemsidan (Föreningen, Kursanmälan)

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter