Norrtälje ryttare på tävlingar

Linn Rensvik på Charmander som kom på en tredje plats. Linn Rensvik på Charmander som kom på en tredje plats.

Den 3 april tävlade fyra tjejer för Ridklubben Norrtälje Ryttare hos Ridklubben Rimbo Ryttare. Här kan ni läsa hur de gick för dem!

Lovisa Wilén på Pascal.
Jag tycker att för mig var starten i LC nästan den bästa starten av alla jag gjort! Vi placerade oss inte, för att jag glömt bort var hinder nr 13 var, så vägen blev lång och drog ut på tiden. Men Pagge var supertrevlig, pigg och jag red bättre än någonsin! Mvh Lovisa

Josefin Persson på Skee Ronja.
Ronja petade tredje hindret i LD+ vilket resulterade 13 av 20. Nu i LC så rev hon första i omhoppningen men skulle räcka till placering men sista ekipaget puttade ut oss. Nu väntar hårdträning för oss båda två inför Sollentuna den 18:e!  Mvh Jossan

Moa Morén på Besserwisser.
Vår första start i clearronden så fick de tre stopp då Besser inte riktigt kommit igång. Andra starten i clearronden var ryttaren mer taggad men det ett stop iallafall. I tävlingsklassen så hade de ett bra tempo och verkade vara taggade men på näst sista hindret blev det ett stopp. Otur men ett absolut godkänt resultat för att vara deras första start på lokalnivå. Mvh Moa

Linn Rensvik på Charmander.
Clearrounden: I clearrounden så var han lagom pigg & hoppade allt med bra bjudning, även de lite läskigare hindren. I LD+5: Han var väldigt het och taggad. Mamma satt med hjärtat i halsgropen. Hoppade grunden väldigt fint och luftigt och omhoppningen gick snabbare än någonsin, så vi slutade på tredje plats! Mvh Linn

Tävlar du för Norrtälje Ryttare på lokal nivå eller högre så dela med dig om dina tävlingserfarenheter. Mejla info@ridklubbennorrtaljeryttare.se och berätta!

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter