Farväl Frej

Den här dagen vi haft idag önskar jag ingen..,, det är med enorm sorg i hjärtat och stora tårar rinnande ner för kinderna jag måste meddela den hemska nyheten att vår älskade Frej inte längre finns med oss. Han fick efter en oturlig och vänskaplig spark vid lek i hagen som resulterade i ett brutet framben. Verkligen ett ögonblicks verk. Veterinär tillkallades och tur nog kom hon nästan direkt till ridskolan för att konstatera att inget fanns att göra. Det tunga men oundviklig...a beslutet fattades att ta bort honom där och då. Det var ett fint ögonblick med hans kompisar betandes runt honom som om de skyddade honom. En tröst är att han inte behövde lida och ha ont innan han galopperade upp till de evigt gröna ängarna ca en timme efter olyckan hände.

Jag känner en otrolig sorg med tanke på att vi haft ytterligare två hästar som har försvunnit från oss inom en kort period på tre veckor. Den här timmarna har jag haft massor av känslor inombords både gråt och sorg men även ilska över det orättvisa att Frej måste lämna oss. Känner också en saknad över en arbetskamrat som jag och personalen arbetat med i många år. Samtidigt känner jag en otrolig tacksamhet och stolthet över ridskolans personal som var på plats och hanterade situationen både korrekt och med omsorg för alla som var med. Tack alla ni andra som också ställde upp att trösta, och stödja. Tack!!!!!

Leila Bull

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter