Provsvar visar inga bakterier och inget virus

Provsvaren är negativa rakt av. Inga bakterier och inget virus påvisades i proven...
Hästarna har hur som helst någon form av förkylning. Vilket innebär att vi har smittsam sjukdom i stallet och vi är ju självklart under isolering. (Inga hästbesök till eller ifrån ridskolan)
Vi fortsätter som vi har gjort. Hästarna tempas 2-3 gånger per dygn. Påvisas feber plockas hästen bort och får gå ut till sjuka hästar i hage 1a och 1b.
Frågan är såklart hur vi gör med lektioner när vi såsmåningom inte har tillräckligt med friska hästar till eleverna.... Vi får ta det dag för dag helt enkelt.

 • christy walton • 22 februari 2021 06:05:53
  Letar du efter ett skuldkonsolideringslån, lån utan säkerhet, affärslån, hypotekslån, billån, studielån, personliga lån, riskkapital osv! Jag är en privat långivare, jag ger lån till företag och privatpersoner med låga och rimliga räntor på 2%. E-post till: christywalton355@gmail.com
 • Eva Almqvist • 2 oktober 2020 23:17:15
  KommentarGod dag alla, jag är Eva Almqvist från Stockholm Sverige och jag är här för att berätta de goda nyheterna om lånhjälpen jag fick från Matthew Ryan låneföretag från Amerika, jag tappade mitt jobb under Coronaviruspandemin och kunde inte försörja min son, jag ansökte om ett lån på 650 000 SEK och efter att ha skickat in mina dokument fick jag mitt lån inom 24 timmar, kontakta Matthew Ryan via matthewryan12122@gmail.com eller Whatsapp via: +1 (847) 716-2201, de är legitimt och pålitligt.

  Tack Matthew Ryan för att du gjorde mig till en lycklig kvinna igen. Vänligen kontakta dem för ett lån.

  Med vänliga hälsningar
  Eva Almqvist

-