DET DRAR IHOP SIG INFÖR TÄVLING...

Det drar ihop sig inför 1 maj och årets första stora “externa” tävling som Ridklubben Norrtälje Ryttare anordnar!

På måndag 1 maj kör vi WE-tävling hela dagen, 50 starter i olika svårighetsgrader från Svår Kür till LC. Första start går klockan 8.00, och sista start går framemot 19.00.

Vi har en jättebra uppställning glada funktionärer, men vill gärna vara ännu fler för att verkligen leverera en tävling i toppklass! Vi börjar redan på söndag 30 april klockan 12.00 med att bygga bana och förbereda, och sen kör vi hela dagen 1 maj. Häng med och funktionära! Parkering, baka till KaffeSpiltan, banpersonal, grilla, tidtagare... Man är med så länge man vill och kan, och man får funktionärsmat och fika så klart. Skriv här om du kan vara med och inte tidigare anmält, skriv upp dig på lappar i stallet. eller säg till någon personal när du är på ridskolan nästa gång. :-)

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter