SJUKDOM I STALLET - INFO OM PLANERING FRAM TILL NÄSTA FREDAG 22 DECEMBER

Under veckan har flera av ridskolans hästar blivit sjuka. Prover är skickade till SVA (Statens Veterinärmedicinska Anstalt), och vi inväntar svar på vad det kan vara. Vi befarar att det kan vara någon form av virus.

Vi jobbar på att de sjuka hästarna snabbt ska kunna tillfriskna, och för att inte belasta de friska hästarna innebär detta att ridskolans grupper kommer att ha avsuttna grupplektioner terminen ut (dvs till nästa fredag 22/12).

Imorgon fredag 15/12 efter lunch kommer vi att på vår facebooksida ”Vigelsjö Ridskola - På gång” samt på hemsidan under fliken ”Ridskolan/Terminsplanering” att lägga ut ett översiktligt schema på vad som gäller för respektive grupp.

Kom ihåg att vara noga med hygien - framför allt om du rider på fler ställen än här på ridskolan.

Så fort vi fått reda på analyssvar kommer vi att komma med mer information.

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter