...OCH VI HAR EN VINNARE I VIGELSJÖ CUP!

Då var finalen för vårens Vigelsjö Cup avgjord. Tappra ritter i både dressyr och hoppning genomfördes i ömsom solsken ömsom regnskurar. Väl kämpat alla deltagande ekipage som kommit till finalen! ......och vinnaren i Vigelsjö Cup vårterminen 2021 ääääärrr....... (trumvirvel)

MARTINA LARSSON HULDÉN - OH SO AMAZING!

Stort grattis till välförtjänt vinst med två goda ritter!!!

I dressyrmomentet hade Martina den tredje bästa procenten tillsammans med Moa Morén. Moa hade dock fler poäng i den allmänna bedömningen, vilket resulterade i en fjärdeplats för Martina och hennes fina fux. I hoppmomentet gick det desto bättre. Där fick Martina till dagens snabbaste tid med felfritt resultat i både fas 1, fas 2 och Jokerhinder.

STORT GRATTIS MARTINA!

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter