ENKÄT FRÅN SVENSKA RIDSPORTFÖRBUNDET

Svenska Ridsportförbundet genomför just nu en enkät riktad till ridskolor och föreningar, med syfte att stärka ridsporten - klicka på länken nedan så kommer du till enkäten.

Stärk kraften i ridsporten!

Genom att logga in på denna länk https://url.quenchtec.net/rkxWwQXb och lägga fem minuter på att besvara några frågor stärker du din förening och hela ridsporten!

Varför gör vi en undersökning?
Det är tack vare det du gör i din förening som ridsporten kan utvecklas. Kraften i utvecklingen beror på hur mycket du känner till om din förening och om möjligheterna att vara delaktig och påverka vad som händer i föreningen.

För att göra dessa möjligheter ännu bättre har Svenska Ridsportförbundet tagit hjälp av undersökningsföretaget Novus. I enkäten ställer vi några frågor om kommunikation och delaktighet i din förening och du får också möjlighet att ge dina tankar/reflektioner på medlemskapet i ridsporten. Tack vare dina medskick kan vi fortsätta att förbättra vårt gemensamma arbete för en starkare ridsport som ger oss gemenskap och glädje runt hästen.

Tack för att du bidrar!

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter