AvbokNING OCH IGENRIDNING 2018

Från 2019 testar vi ett nytt upplägg för igenridningen. Istället för en fast plats i veckan, kommer vi ha igenridningstillfällen alla lov. För avbokningar under vårterminen 2019 kan du rida igen på sportlov, påsklov samt i samband med terminsavslutning i juni, och för avbokningar under höstterminen 2019 kommer igenridningstillfällen att finnas på höstlovet och jullovet. Du som avbokar på grund av sjukdom kommer kunna rida igen under den termin du avbokat, och som vanligt vill vi gärna att du avbokar oavsett om det gäller sjukdom eller annan anledning, så vi kan planera för lektioner och hästar. Kom ihåg att du alltid kan sätta in någon annan som rider istället för dig, anmäl i så fall detta i samband med din avbokning!

Avboka ridlektion 2018

BOKA IGENRIDNING 2018

Om du inte kan komma och rida på din lektion avbokar du den här med formuläret nedanför. Det är bra för oss att veta vilka hästar som ska gå eller inte på lektionerna för att kunna anpassa dagarna på bästa sätt. Avboka i god tid när du vet att du inte kan komma!

Avbokning skall ske senast klockan 12.00 samma dag om elev rider på vardagar, och senast klockan 18.00 dagen innan om elev rider på helg genom att fylla i och skicka in formuläret här nedan.

Om du vill kan du också ha någon annan medlem som rider istället för dig om du är frånvarande, se villkor nedan.

Om du avbokar på grund av annan anledning än sjukdom, eller har en ersättare, kan du inte boka igenridning för tillfället. Teorilektioner går inte att rida igen.

Igenridning kan endast ske om du avbokat på grund av sjukdom. Om du inte avbokat, eller om du avbokar av annan anledning än sjukdom, kan ingen igenridning ske.

Teorilektioner går inte att rida igen.

Du kan rida igen din avbokade lektion inom 1 månad efter avbokat tillfälle (under månaden du avbokat, och månaden efter - exempelvis om avbokning på grund av sjukdom görs för ridning 12 januari kan du rida igen fram till sista februari).
Igenridning sker i mån av plats i Igenridningsgruppen (50 minuter) varje fredag. Igenridnings-tillfällena gäller för alla ridskolans elever, oavsett ridgrupp. Prin-cipen först till kvarn gäller för bokning av igenridningsplats.

När: Fredagar

Tid: 19.30-20.20
Platser: 8 st.

Om du uteblir från din bokade igenridning är tillfället förbrukat.

Om du bokat igenridning och uteblir från igenridningen utan att avboka kommer vi också fakturera 360 kronor för tillfället. Boka igenridning på ett datum som du vet att du kan komma! Och om något oförutsett inträffar - avboka din igenridning genom att maila kansliet).

AVBOKNING

IGENRIDNING
AVBOKNINGAR GJORDA I NOVEMBER OCH DECEMBER

Anmälan till veckans igenridning stänger klockan 15.00 på torsdagen. Först till kvarn för platserna gäller.

Lägg plats i varukorg, och gå till kassan högst upp på sidan och "betala" (0 kronor) för att boka din plats.

Igenridning 181214 19.30-20.20

Pris:
Antal:
Finns i lager

Igenridning 181221 19.30-20.20

Pris:
Antal:
Finns i lager

villkor för avbokning och igenridning

Utdrag ur Bestämmelser för abonnemangsverksamhet:

Vid förhinder har eleven möjlighet att insätta annan ryttare som har motsvarande kunskap i förhållade till gruppens nivå. Ersättande ryttare skall vara medlem i Ridklubben Norrtälje Ryttare under innevarande år. Ridklubben Norrtälje Ryttare äger rätt att neka föreslagen ersättare. Eleven skall meddela om ersättande ryttare via formulär på Ridklubben Norrtälje Ryttares hemsida senast klockan 12.00 samma dag om elev rider på vardagar och senast klockan 18.00 dagen innan om elev rider på helg.

Vid förhinder skall eleven i första hand insätta annan ryttare enligt punkten 7 ovan eller avboka ridlektion senast klockan 12.00 samma dag om elev rider på vardagar och senast klockan 18.00 dagen innan om elev rider på helg. Lektion som ej avbokas enligt reglerna anses utnyttjad. Avbokning skall ske på Ridklubben Norrtälje Ryttares hemsida.

Om avbokning sker enligt punkt 8 ovan har elev möjlighet att boka igenridning. Igenridning erbjuds endast i mån av plats och kan endast nyttjas vid avbokning på grund av sjukdom. Ridskolan erbjuder igenridningslektioner kontinuerligt under terminen. Igenridning skall ske inom en månad från det avbokade tillfället (månaden då man avbokat och månaden efter). Igenridning bokas på Ridklubben Norrtälje Ryttares hemsida. Först till kvarn är det som gäller.

Bokad igenridning där man sedan uteblir från igenridningstillfället faktureras med 360 kronor.

Formen för igenridning är för närvarande under utredning, vilket kommer innebära förändringar under 2018. Vill du vara med och påverka? Kontakta kansliet via mail.