Centrerad ridning MED LOTTA MÅNSSON SÖDERSTRÖM

Ridklubben Norrtälje Ryttare har förmånen att ha Lotta Månsson Söderström hos oss regelbundet. Lotta är utbildad Level 4 inom den centrerade ridningen (CR), och är den enda i Sverige som uppnått denna nivå.

I den centrerade ridningen ligger stort fokus på hur ryttaren ska göra med sin kropp när vi vill kommunicera med vår häst. Vi jobbar med övningar som skapar framförallt en kroppsmedvetenhet hos ryttaren när vi rider efter de klassiska principerna för ridning.

Att rida centrerat handlar inte i första hand om att ändra på hur du rider. Det går snarare ut på att bli medveten om vad du gör - i detalj - och hur det påverkar hästen.

ANMÄLAN

1. Välj de söndagar du vill gå, och/eller de lunchridningstillfällen du vill boka, och/eller de privatlektioner du vill boka genom att lägga i varukorg
2. Gå sedan till kassan och betala. Kassan hittar du högst upp till vänster här på hemsidan.

VILLKOR

Bokning gäller vald dag och tid. Vid förhinder sker ingen återbetalning, men du kan överlåta bokad plats till någon annan.

KURSSÖNDAG MED LOTTA

Anmälan till kurssöndag stänger klockan 20.00 torsdagen samma vecka.

Söndagskurser

• 8.00-18.00
  • Två ridpass samt ett avsuttet teoripass.
  • Fika ingår. Lunch medtages själv, eller finns att köpa i KaffeSpiltan.
  • Du kan vara med på någon av ridskolans hästar, eller komma med egen häst.

Tidsschema:
8.00 Teori
Ridpass 1 (45 minuter)
1:1 11.00
1:2 11.45
Ridpass 2 (45 minuter)
2:1 13.30
2:2 14.15
2:3 15.00
2:4 15.45
2:5 16.30
2:6 17.15

Pris:

1 000 kronor per tillfälle

HÖSTTERMINEN 2018 kommer datumen för Lottas söndagskurser vara:

Lunchridning med Lotta

Anmälan till lunchridning stänger klockan 15.00 dagen innan lektionstillfället.

Lunchridning vissa torsdagar
klockan 11.00-11.45

Max 6 ekipage

Du bokar upp dig per gång, vilket innebär att det inte är en fast grupp där du behöver vara med alla gånger. Givetvis går det bra att boka alla tillfällen. Först till kvarn gäller.

Du kan vara med på någon av ridskolans hästar, eller komma med egen häst.

Pris: 360 kronor per tillfälle.

PRIVATLEKTIONER med Lotta

Anmälan till privatlektion stänger klockan 15.00 dagen innan lektionstillfället.

Privatlektioner vissa torsdagar

Privatlektionen är 40 minuter lång.

Du kan vara med på någon av ridskolans hästar, eller komma med egen häst.

Pris: 450 kronor per tillfälle.

Integritetspolicy och hantering av personuppgifter
Du kan ta del av vår Integritetspolicy och läsa om hur vi hanterar personuppgifter på hemsidan under Klubben/Integritetspolicy