DRESSYRKURS MED TINA NILSSON

Tina Nilsson är en av våra duktiga instruktörer på ridskolan, svensk ridlärare level 2, samt
C-tränare i dressyr, med lång erfarenhet av att framgångsrikt träna ekipage enskilt och i grupp.

På denna kurs har vi plats för totalt 8 deltagare, grupperna delas in efter deltagarnas erfarenhets- och kunskapsnivå.

I kursen ingår två ridpass samt ett teoripass. Det första ridpasset är en timme långt, där max 4 ekipage rider tillsammans. Det andra passet är 45 minuter långt, och där rider man två och två. Fika finns, medtag egen lunch.

Förkunskapskrav deltagare på ridskolehäst:
Du kan själv förbereda din häst för ridning, och rider själv i alla gångarter.

Tid:
11.00-18.00

Pris:
1 000 kronor

Om du rider ridskolehäst ingår hästhyra i priset, om du kommer med egen häst ingår anläggningsavgift i priset.

Preliminärt tidsschema:
11.00 samling i Klubbstugan
11.30 ridpass 1a
12.30 ridpass 1b
13.30-15.00 lunch och teori (medtag egen lunch)
15.00 ridpass 2a
15.45 ridpass 2b
16.30 ridpass 2c
17.15 ridpass 2d

Deltagare på ridskolehäst: Du gör självständigt iordning din häst, och efter ridpasset skrittar du av, och tar sedan hand om hästen i stallet.

Om du rider i någon av de tidigare grupperna är du naturligtvis välkommen att stanna och titta på övriga ridpass.

Under höstterminen 2018 har Tina kurs:
9 december

Villkor: Bokning gäller vald dag och tid. Vid förhinder sker ingen återbetalning, men du kan överlåta bokad plats till någon annan.

Dressyrkurs med Tina 181209

Pris:
1 000 kr
Antal:
Finns i lager

Anmälan stänger klockan 20.00 på torsdagen samma vecka.

Integritetspolicy och hantering av personuppgifter
Du kan ta del av vår Integritetspolicy och läsa om hur vi hanterar personuppgifter på hemsidan under Klubben/Integritetspolicy