DRESSYRKURS MED TINA NILSSON

Tina Nilsson är en av våra duktiga instruktörer på ridskolan, svensk ridlärare level 2, samt
C-tränare i dressyr, med lång erfarenhet av att framgångsrikt träna ekipage enskilt och i grupp.

På denna kurs har vi plats för totalt 8 deltagare (ett pass rids i grupp om 4 ekipage och ett pass där 2 ekipage rider tillsammans).

I kursen ingår två ridpass samt ett teoripass. Det första ridpasset är en timme långt, där max 4 ekipage rider tillsammans. Det andra passet är 45 minuter långt, och där rider man två och två. Fika finns, medtag egen lunch.

Grupperna delas in efter deltagarnas erfarenhets- och kunskapsnivå.

Förkunskapskrav deltagare på ridskolehäst:
Du kan själv förbereda din häst för ridning, och rider själv i alla gångarter.

Tid:
11.00-18.00

1 000 kronor

Om du rider ridskolehäst ingår hästhyra i priset, om du kommer med egen häst ingår anläggningsavgift i priset.

Preliminärt tidsschema:
11.00 samling i Klubbstugan
11.30 ridpass 1a
12.30 ridpass 1b
13.30-15.00 lunch och teori (medtag egen lunch)
15.00 ridpass 2a
15.45 ridpass 2b
16.30 ridpass 2c
17.15 ridpass 2d

Deltagare på ridskolehäst: Du gör självständigt iordning din häst, och efter ridpasset skrittar du av, och tar sedan hand om hästen i stallet.

Om du rider i någon av de tidigare grupperna är du naturligtvis välkommen att stanna och titta på övriga ridpass.

Villkor: Bokning gäller vald dag och tid. Vid förhinder sker ingen återbetalning, men du kan överlåta bokad plats till någon annan.

Dressyrkurs med Tina 181021

1 000 kr
Antal:
Finns i lager

Anmälan stänger klockan 20.00 på torsdagen samma vecka.

Dressyrkurs med Tina 181209

1 000 kr
Antal:
Finns i lager

Integritetspolicy och hantering av personuppgifter
Du kan ta del av vår Integritetspolicy och läsa om hur vi hanterar personuppgifter på hemsidan under Klubben/Integritetspolicy