BLÅBÄRSHOPPNING
HOS RIDKLUBBEN NORRTÄLJE RYTTARE
på Vigelsjö Ridskola 2020

Blåbärshoppning är till för dig som är medlem i klubben, och som vill lära dig grunderna i tävling.

Vi bygger bana och går banan tillsammans. Vi rider fram i grupp tillsammans med instruktör.

På träningstävlingarna får alla rosett.

Vi kallar våra träningstävlingar för blåbärshoppning - träningstävling i hoppning

Kommer du med häst "utifrån" till vår anläggning? Läs mer här om förebyggande smittskydd och hästägarförsäkran.

Villkor: Bokning gäller vald dag och tid. Vid förhinder sker ingen återbetalning, men du kan överlåta bokad plats till någon annan. Ingen igenridning gäller för kurs/aktivitet.

Anmälan stänger klockan 15.00 på fredagen samma vecka.

Blåbärshoppning - träningstävling i hoppning för dig som är medlem i ridklubben, och vill lära dig om banhoppningens grunder och prova på att tävla.

Blåbärshoppning är öppen både för ridskoleekipage och medlemmar med egen häst.

2 grupper med max 6 deltagare i varje grupp.

Du hoppar på den höjd som passar dig.

Kunskapskrav:
Om du inte själv kan förbereda din häst för ridning, behöver du ha någon med dig som kan hjälpa dig.

Blåbärshoppning är öppen både för ridskoleekipage och medlemmar med egen häst.

Datum vårterminen 2020:

Så här går det till:

14.00 Vi samlas för att bygga och gå banan tillsammans, därefter förbereder vi hästar för ridning, dvs borstar, sadlar, tränsar
15.00 Grupp 1 rider (framridning och framhoppning gemensamt, hoppar tävlingsbanan individuellt)
16.00 Grupp 2 rider (framridning och framhoppning gemensamt, hoppar tävlingsbanan individuellt)
17.00 Avsutten avslutning med prisutdelning
17.30 Borstning, slut för idag, tack för idag.

Integritetspolicy och hantering av personuppgifter
Du kan ta del av vår Integritetspolicy och läsa om hur vi hanterar personuppgifter på hemsidan under Klubben/Integritetspolicy