Blåbärshoppning – träningstävling

TRÄNINGSTÄVLING I HOPPNING – vi har 3 nivåer av träningstävling i hoppning – miniblåbär, blåbär, och intern pay-and-jump
Träningstävling hoppning är till för dig som är medlem i klubben, och som vill lära dig grunderna i tävling. För att vara med på ridskolehäst behöver du vara elev på ridskolan.
Vi bygger bana och går banan tillsammans. Vi rider fram i grupp tillsammans med instruktör, och hoppar sedan banan individuellt. På nivån intern pay-and-jump rider du fram lite mer självständigt, men med ridlärare på plats som stöd.
På träningstävlingarna får alla rosett!

Kommer du med egen häst till aktiviteten? Läs mer här om hur vi jobbar med förebyggande smittskydd.

Miniblåbär

Nivå:
För alla från Märke 2 och uppåt.

Här hoppar vi max 30 cm, och ledare är ok.

Om du inte själv kan förbereda din häst för ridning, behöver du ha någon med dig som kan hjälpa dig. Om du behöver ledare så har du egen ledare med dig.

Miniblåbär

13 november 2022

Nivå:
För alla från Märke 2 och uppåt.

Här hoppar vi max 30 cm, och ledare är ok.

Blåbär

12.00-13.15

Nivå:
För alla från Märke 3 och uppåt, samt för Bashopp junior.

Här hoppar vi max 50 cm (max 60 cm för Bashopp-elever)

Blåbär

13 november 2022

Nivå:
För alla från Märke 3 och uppåt, samt för Bashopp junior.

Här hoppar vi max 50 cm (max 60 cm för Bashopp-elever)

Intern pay and jump

13.30-14.45

För dig som går i hoppgrupp LD/LC,

Här hoppar vi max 80 cm

Intern pay and jump

11 december 2022

För dig som går i hoppgrupp LD/LC,

Här hoppar vi max 80 cm

450 kronor

Villkor: Bokning gäller vald dag och tid. Vid förhinder sker ingen återbetalning, men du kan överlåta bokad plats till någon annan. Ångerrätt gäller ej.

För att vara med på lektionshäst behöver du vara nuvarande elev på ridskolan.

Det går bra att komma med egen häst för dig som är medlem i Ridklubben Norrtälje Ryttare (och inte licensierad för annan klubb).

I anteckningar/kommentarer i beställningen skriver du in namn och personnummer på den som ska delta (om annan än beställaren). Här kan du också lämna andra meddelanden om din bokning. Se exempelbild här hur det ser ut i beställningen.

Välj månad
Sök på ett datum