HOPPTRÄNING MED EMMA LUNDELL
HOS OSS PÅ VIGELSJÖ

Jag heter Emma Lundell och är uppvuxen på Boda Gård i Enköping där jag också bedrev min verksamhet i ett flertal år. Sedan 2015 bor jag på Hårnacka Hästgård i Norrtälje.

Jag har alltid haft hästar som intresse, nu gör jag det jag brinner för på heltid – att utbilda, träna och tävla hästar. Sedan flera år tillbaka har jag ett nära samarbete med mina mentorer Sylve Söderstrand och Lotta Björe.

Jag är utbildad via Strömsholms Ridsportgymnasium och är examinerad C-tränare i hoppning.

Jag tycker att det är väldigt viktigt att ha en röd tråd i det vardagliga arbetet. För att varje individ ska utvecklas på bästa sätt krävs tydligt uppsatta mål. Min verksamhet genomsyras av denna filosofi, där jag planerar noggrant för att ge varje häst och oss som ekipage optimal förutsättning för prestation.

Träning med Emma 14 april 2019

Träningen för Emma är 75 minuter lång, med max 4 ekipage i gruppen. Träningen är öppen för alla medlemmar, både ridskoleekipage och egen-häst-ekipage. För ridskoleekipage gäller att du stämmer av med din ridlärare innan du anmäler. Priset inkluderar anläggningsavgift för dig som kommer med egen häst, och hästhyra för dig som rider på ridskolehäst.

Villkor: Bokning gäller vald dag och tid. Vid förhinder sker ingen återbetalning, men du kan överlåta bokad plats till någon annan.

Anmälan till träningarna stänger klockan 15.00 på fredagen samma vecka.

3053 190414 Hoppträning Emma Lundell 12.00

Pris:
Slut i lager

Denna grupp i första hand ridskoleekipage

3053 190414 Hoppträning Emma Lundell 13.30

Pris:
Antal:
Finns i lager

Denna grupp i första hand egen-häst-ekipage

Integritetspolicy och hantering av personuppgifter
Du kan ta del av vår Integritetspolicy och läsa om hur vi hanterar personuppgifter på hemsidan under Klubben/Integritetspolicy