LINGONDRESSYR/PROGRAMRIDNING

Lingondressyr/programridning är till för dig som är medlem i klubben, och som vill lära dig grunderna i tävling, och för dig som vill öva på ett dressyrprogram.

Vi rider fram i grupp tillsammans med instruktör, och rider sedan valt program.

På träningstävlingarna får alla rosett.

Vi kallar våra träningstävlingar för lingondressyr - träningstävling i dressyr

Kommer du med häst "utifrån" till vår anläggning? Läs mer här om förebyggande smittskydd och hästägarförsäkran.

Villkor: Bokning gäller vald dag och tid. Vid förhinder sker ingen återbetalning, men du kan överlåta bokad plats till någon annan. Ångerrätt gäller ej.

För att vara med på lektionshäst behöver du vara elev på ridskolan.

Det går bra att komma med egen häst för dig som är medlem i Ridklubben Norrtälje Ryttare (och inte licensierad för annan klubb).

Lingondressyr - träningstävling i dressyr för dig som är medlem i ridklubben, och vill lära dig om dressyrtävlingens grunder och prova på att tävla.

Du väljer grupp med program som passar din nivå.

Kunskapskrav:

Alla nivåer är välkomna, enligt gruppens beskrivning.

För att vara med på ridskolehäst behöver du vara elev på ridskolan vid datumet som aktiviteten äger rum. För att delta på egen häst/ponny behöver du vara medlem i föreningen.

Så här går det till:

Gemensam framridning
Individuell genomridning av programmet. Protokoll skrivs
Avsutten avslutning med prisutdelning

Alla ekipage i gruppen är kvar i ridhuset under programridningen (står i hörnorna).

6 februari 2022 14.30-15.30

Caprilliprogram
Märke 2
5 ekipage