MENTAL TRÄNING MED LOTTA WANNING

16 januari 2020

Lotta Wanning!
En suverän coach och mental tränare!

Häng med den 16 januari klockan 19.00-21.00 på föreläsning med Lotta!

Rimbo Prästgård anordnar en föreläsning, vi har lyckats boka några platser, och klubben sponsrar del av avgiften för våra medlemmar, så du betalar endast 250 kronor (ord. 320 kronor). BILJETTERNA SLUT!

Föreläsningen är på Rimbo kyrkas församlingshem, den 16 januari klockan 19.00-21.00. Här kan du läsa mer https://www.facebook.com/events/2575687119192210/

Lotta Wanning-föreläsning:
Vad kan vi lära oss av mental träning och hur kan den hjälpa oss? Har du svårt att sätta upp mål då du är rädd för att inte uppnå målen i slutänden? Är du en person som har svårt att fokusera på det positiva, och låter dina negativa tankar och erfarenheter ta över som i sin tur sätter stopp för din personliga utveckling? Då är den här föreläsningen något för dig!

Här några ord från Lotta själv:
”Hästar har varit och är min sport sedan jag var liten men jag har även spelat basket och tränat simning. Jag har arbetat på ridskola i många år men även på dagis, fritids och i flera år på ett behandlingshem för barn och ungdomar med olika problem. 2006-2013 var jag anställd på SISU Idrottsutbildarna i Uppsala där jag främst arbetade med ridsportföreningar men även mot andra idrotter och som kommunkontakt. Idag driver jag ett eget företag som heter ”STIGBYGELN- ett bra avstamp när du vill upp” som vänder sig till alla inom idrotten, skola, kommun och företag.”

Lotta hjälper dig att komma ur din komfortzon så du vågar mer och kan uppnå dina mål!