NER PÅ TYGELN ELLER UPP PÅ TYGELN?
Föreläsning, clinic och uppsuttet ridpass med Jenniemy

Hur är det där nu med "att gå på tygeln", "att gå i form"? Är det ner på tygeln eller upp på tygeln?

Kom med på en söndag med Jenniemy och ta reda på vad det betyder - vad är skillnaden, och varför vill vi att hästen ska upp i form?

Denna kurs lämpar sig både för dig som varit med vid tidigare tillfälle, och för dig som inte varit det - vi jobbar vidare, och fokuserar på utbildningsskalan, detaljer i hjälpgivningen, inramning.

Vi startar med en föreläsning om anatomi, hjälper, vad som gör skillnaden, och varför det har betydelse. Sedan rider Jenniemy och visar praktiskt vad det betyder. Därefter rider vi i två grupper om 6 elever i varje och testar teorin i praktiken!

Nivå: Junior/vuxen Märke 4 och uppåt

Villkor: Bokning gäller vald dag och tid. Vid förhinder sker ingen återbetalning, men du kan överlåta bokad plats till någon annan. Du är medlem i Ridklubben Norrtälje Ryttare.

SÖNDAG DEN 28 NOVEMBER 14.00-ca 18.00

Vi startar med en föreläsning om anatomi, hjälper, vad som gör skillnaden, och varför det har betydelse. Sedan rider Jenniemy och visar praktiskt vad det betyder. Därefter rider vi i två grupper om 6 elever i varje och testar teorin i praktiken!

Nivå: Junior/vuxen Märke 4 och uppåt

3052 211128 14.00-18.00 Ner på tygeln eller upp på tygeln?

Pris:
1 250 kr
Antal:
Finns i lager

SÖNDAG DEN 3 OKTOBER 14.00-ca 18.00!

Vi startar med en föreläsning om anatomi, hjälper, vad som gör skillnaden, och varför det har betydelse. Sedan rider Jenniemy och visar praktiskt vad det betyder. Därefter rider vi i två grupper om 6 elever i varje (en vuxengrupp och en junior-/vuxengrupp) och testar teorin i praktiken!