NER PÅ TYGELN ELLER UPP PÅ TYGELN?
Föreläsning, clinic och uppsuttet ridpass med Jenniemy

Hur är det där nu med "att gå på tygeln", "att gå i form"? Är det ner på tygeln eller upp på tygeln?

Kom med på en söndag med Jenniemy och ta reda på vad det betyder - vad är skillnaden, och varför vill vi att hästen ska upp i form?

Denna kurs lämpar sig både för dig som varit med vid tidigare tillfälle, och för dig som inte varit det - vi jobbar vidare, och fokuserar på utbildningsskalan, detaljer i hjälpgivningen, inramning.

Vi startar med en föreläsning om anatomi, hjälper, vad som gör skillnaden, och varför det har betydelse. Sedan rider Jenniemy och visar praktiskt vad det betyder. Därefter rider vi i två grupper om 6 elever i varje och testar teorin i praktiken!

Nivå: Junior/vuxen Märke 4 och uppåt

Villkor: Bokning gäller vald dag och tid. Vid förhinder sker ingen återbetalning, men du kan överlåta bokad plats till någon annan. Ångerrätt gäller ej. Du är medlem i Ridklubben Norrtälje Ryttare.

SÖNDAG DEN 16 JANUARI 2022 14.00-ca 18.00

Denna kurs lämpar sig både för dig som varit med vid tidigare tillfällen, och för dig som inte varit det - vi jobbar vidare, och fokuserar på utbildningsskalan, detaljer i hjälpgivningen, inramning.

Temat denna tredje gång är hjälper och hur man kombinerar ihop hjälper i olika övningar. Till exempel skänkelvikning och bakdelsvändning.

Vi startar med en föreläsning om anatomi, hjälper, vad som gör skillnaden, och varför det har betydelse. Sedan rider Jenniemy och visar praktiskt vad det betyder. Därefter rider vi i två grupper om 6 elever i varje och testar teorin i praktiken!

SÖNDAG DEN 28 NOVEMBER 14.00-ca 18.00

Nivå: Junior/vuxen Märke 4 och uppåt

3052 220116 söndag 14.00-18.00 Ner på tygeln eller upp på tygeln?

Pris:
1 300 kr
Slut i lager

SÖNDAG DEN 3 OKTOBER 14.00-ca 18.00!

Vi startar med en föreläsning om anatomi, hjälper, vad som gör skillnaden, och varför det har betydelse. Sedan rider Jenniemy och visar praktiskt vad det betyder. Därefter rider vi i två grupper om 6 elever i varje (en vuxengrupp och en junior-/vuxengrupp) och testar teorin i praktiken!