RESTPLATSER HÖSTTERMINEN 2021

Vill du passa på att under en period rida lite extra? Eller vill du prova på att rida på ridskolan?
Då kan du köpa restplats i en grupp!

Restplats köps för en periods gruppridning med direktbetalning via Payson, först till kvarn gäller. Pris för restplats beror på antal tillfällen under perioden för just den gruppen. Du köper hela perioden, priset för respektive plats ser du nedan. Vilka grupper som har restplatser är olika för varje månad.

För att kunna boka restplats behöver du vara medlem. Om du inte är det kan du bli det här

Villkor: Bokning gäller vald dag och tid. Vid förhinder sker ingen återbetalning, men du kan överlåta bokad plats till någon annan. Avbokas som vanligt via hemsidan vid förhinder. Ange ev. ersättare i avbokningsformuläret om du överlåter platsen. För att rida på restplats behöver du vara medlem i Ridklubben Norrtälje Ryttare.

Restplatser november 2021

Måndagar 15.00-16.00

Dressyr60
Nivå LA