SKÖTARE
DAGSKÖTARE

Vill du komma till stallet och vara med och sköta om hästarna?

Hos oss har vi inte något skötarsystem, utan det är personalen som sköter om hästarna. Alla hästar behöver daglig omvårdnad – borstas, ryktas, få hovarna kratsade, uppmärksamhet och kärlek. Vill du vara med när personalen gör det?

Varje dag finns en lista på ungefär 5 hästar som behöver lite extra omvårdnad just idag, olika varje dag. Som dagskötare hjälper du personalen att se till att dagens sköthästar får ”lite extra”.

Eftersom du är bra på det här med hästar och skötsel så kan du både borsta och fixa själv, och du kan hjälpa och visa andra som är yngre/mindre erfarna att göra en bra insats så hästarna hos oss har det allra bäst! En del hästar i stallet behöver att personalen sköter om dem, så de hästar som finns på ”dagens lista” är de hästar som älskar att bli pysslade med och är enkla att hantera.

För att vara med som dagskötare är du medlem i klubben, minst 9 år, och självgående vad gäller hästarnas omvårdnad (binda upp, borsta, rykta, kratsa). Det finns alltid personal på plats i stallet så klart om du behöver fråga något, och du får vara med i det som händer under eftermiddagen.

Kom med och se till att våra hästar får ”det lilla extra”! Både vuxna och barn är välkomna så klart, anmäl här nedan!

VECKA 38 2021

Tisdag 21 september från 17.00