VIGULFS ÄVENTYRSBANA

För dig som rider i en Lek och Lär-grupp och vill prova på att träningstävla.

I Vigulfs Äventyrsbana utmanas du att lösa en klurig bana som ett lag genom samarbete, och genom att använda dig av dina häst- och ridkunskaper. Laget består av tre deltagare (två ryttare och en ponny). 

Anmälan stänger klockan 15.00 dagen innan tävlingsdagen

Villkor: Bokning gäller vald dag och tid. Vid förhinder sker ingen återbetalning, men du kan överlåta bokad plats till någon annan. 

Integritetspolicy och hantering av personuppgifter
Du kan ta del av vår Integritetspolicy och läsa om hur vi hanterar personuppgifter på hemsidan under Klubben/Integritetspolicy

För dig som rider i Lek&Lär-grupp

Max 12 deltagare (6 lag)

Vigulfs äventyrsbana utmanar barnen att lösa en klurig bana som ett lag genom samarbete och genom att använda sig av sina häst- och ridkunskaper. Laget består av tre deltagare (två ryttare och en ponny). 

Vi bygger bana och går banan tillsammans. När alla deltagande lag är färdiga i stallet med sin häst är det dags att genomföra äventyrsbanan.

Det lag som löser banans klurigheter snabbast vinner. Deltagarna måste ha en hästvan medhjälpare med sig. Alla deltagare får rosett. 

Kunskapskrav:
Lek&Lär-elev. Deltagarna hjälps åt inom laget, men en hjälpande hand från en hästvan person kan behövas - för att förbereda häst för ridning, och vid behov också på banan.

191229