AKTIVITETSVECKA VECKA 33 2021

Under vecka 33 är det aktivitetsvecka på ridskolan!

Vi startar upp inför höstterminen med en aktivitetsvecka med många roliga saker att anmäla sig till!

Villkor: Bokning gäller vald dag och tid. Vid förhinder sker ingen återbetalning, men du kan överlåta bokad plats till någon annan.

MÅNDAG 16 augusti

Kunskapsnivå:
Denna drop-in vänder sig till dig som är på nivå Märke 3 och uppåt.

Uteritt

4 ekipage

Vi rider främst i skritt och trav.

Kunskapsnivå: Du kan själv göra iordning din häst för ridning, och du rider obehindrat utan ledare.

Dressyr special med Lotta

17.00-20.00

1 ridpass, 1 teoripass

Fokus på LB:1-programmet. Genomgång av programmets bedömningspunkter, med diskussion och tips. Ridpasset fokuserar på rörelserna i LB:1-programmet.

Kunskapsnivå: Dressyr LB:1

TISDAG 17 AUGUSTI

Blåbärshoppning Bas45

16.00-18.00, 2 timmar

Kunskapsnivå: Du rider i Bas30 eller Bas45 junior

Om du inte själv kan förbereda din häst för ridning, behöver du ha någon med dig som kan hjälpa dig.

Blåbärshoppning är till för dig som är medlem i klubben, och som vill lära dig grunderna i tävling.

Vi bygger bana och går banan tillsammans. Vi rider fram i grupp tillsammans med instruktör, innan vi hoppar banan.
Här kan du läsa mer om Blåbärshoppning!

Blåbärshoppning avancerad

18.15-20.15, 2 timmar

Kunskapsnivå: Du rider i hoppgrupp, Bas60 junior, Mix60

Här kan du läsa mer om Blåbärshoppning!

ONSDAG 18 AUGUSTI

17.00-17.45, 45 minuter

Kunskapsnivå:
Denna drop-in vänder sig till dig som är på nivå Märke 3 och uppåt.

Hoppning vux

17.50-18.50, 60 minuter

Kunskapsnivå:
Riktar sig till vuxna som rider i grupp Märke 4 och uppåt, både Basgrupper, Dressyrgrupper, Hoppgrupper och Mixgrupper.

TORSDAG 19 AUGUSTI

Kunskapsnivå:
Denna drop-in vänder sig till dig som är på nivå Märke 2 och uppåt.

Programridning

Programridning, LB:1

Efter enskild framridning på lilla utebanan går du ner på stora banan och rider programmet LB:1. Lotta dömer programmet, och protokoll skrivs. Efter genomfört program går Lotta igenom protokollet tillsammans med dig, och ni finslipar på någon eller ett par delar efter behov.

Kunskapsnivå: Märke 4, Märke 5, LB, LA.
Endast ridskoleekipage.

FREDAG 20 AUGUSTI

Kunskapsnivå:
Denna drop-in vänder sig till dig som är på nivå Märke 4 och uppåt.

Uteritt

4 ekipage

Vi rider främst i skritt och trav.

LÖRDAG 21 AUGUSTI

Dressyrtävling

SÖNDAG 22 AUGUSTI

Dressyrtävling